arkadaşlar şu güzel planlarınız bizmki ile birlşetirin de güzel bir yerde güzel bir organizasyon yapalım.Ankara istanbul eskişehir ve çevre iller hemde büyük buluşma projesinin provası olur.Mesela Ankara grubu ayın 3ünü düşünüyor ama daha kesin değil.saygılar
arkadaşlar şu güzel planlarınız bizmki ile birlşetirin de güzel bir yerde güzel bir organizasyon yapalım.Ankara istanbul eskişehir ve çevre iller hemde büyük buluşma projesinin provası olur.Mesela Ankara grubu ayın 3ünü düşünüyor ama daha kesin değil.saygılar
ortak nokta ankara olsun ozaman, eskişehir ve çevre illerde gelir.....
vvallahi bize uyar. Başkentin sokakları insignialarla şenlensin.Bir kale organizasyonu yaparız. Güzel bir ankara turuyla insignialarımızın reklamını yaparız..
vvallahi bize uyar. Başkentin sokakları insignialarla şenlensin.Bir kale organizasyonu yaparız. Güzel bir ankara turuyla insignialarımızın reklamını yaparız..
katılımın yüksek istanbulluları cezbedicek bi organizasyon olmalı, mesela neyi var, neyi meşhur, anlatsanız diyorum....
En iyi Kokoreç: Kıtır (Tunalı Hilmi)
En iyi Oltu Kebabı: Erzincan Oltu (Kale kapısı girişi karşısı)
En iyi Kebap: Asmaaltı (Çetin Emeç Migros arkası)
En iyi işkembe Çorbası: Rumeli işkembecisi (Kızılay)
En iyi Kaburga ve Saç Kavurma: Tavacı Recep Usta (Esat)
benim bildiğim yerler bunlar
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
vallahi Eskişehirli arkadaşım ne dediyse tek tek mükemmel söylemiş.ama en önemlisi bitirişi mükemmel ötesi olmuş .Anıtkabirin yerini hiçbir şey tutmaz.sadece onun için bile Ankarada toplanılır.Sasygılar
Eyvallah ... o büyük Şanlı Bayramızın altında durup rüzgarla dalgalanması ve cıkartıgı ses benim tüylerimi herzaman diken diken etmiştir bu yaz inşallah kızımla (7yaş) oglumla (3aylık) ve biricik eşimle ATAmızın huzuruna cıkacaz evlatlarımızda bu gururu onlarında yaşamasına vesile oluruz bir ebebeyin olarak Atatürk sevgisi Bayrak aşkını evlatlarımıza aşılarız
abi helal) bizi nsıl çekeceğini biliyorsun
Gökhanım sana dönüşte boza sözüm var gerçi ben şıracıyım ama boza ısmarlarım şıra varsada söz onuda ısmarlıcam
abi helal) bizi nsıl çekeceğini biliyorsun
Gökhanım sana dönüşte boza sözüm var gerçi ben şıracıyım ama boza ısmarlarım şıra varsada söz onuda ısmarlıcam
Yorum