derdim yok canım benim gerçekler üzerine kurulu bi sohbet yapıyoruz ufuk abimle
geldimi Erhan tek rakibim
benim rakip olarak önce Fatih abiydi ama sırası varmış Erhandan başlıcaz tanımıyorum ama ilk fırsatda iafedesini almak istiyorum sonra sıradaki lerine bakacaz Erhanın ifadesini alırsak
abi sende durmadan kıvırıyosun, bi erhan diyosun, bi fatih abim, bi hasan diyosun, bi karar ver bence
Gökhanım elimizden geleni yaparız Erhan"la başlıcaz artık ..kimseyi hafife almıyorum Şampiyonlar liği burası sırada sen varsın antremanlara başla Gökhanım
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Gökhanım elimizden geleni yaparız Erhan"la başlıcaz artık ..kimseyi hafife almıyorum Şampiyonlar liği burası sırada sen varsın antremanlara başla Gökhanım
bu zalım 1.3 çok insignia cıya anahtar bıraktırır ama demiş olayım
Kesinlikle haklısın.
1300 lükle uğraşmaya değmez düşüncesiyle anahtarlar masanın üstünde bırakılır.
Davul bile dengi dengine
Burda söz konusu insignia.
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Kesinlikle haklısın.
1300 lükle uğraşmaya değmez düşüncesiyle anahtarlar masanın üstünde bırakılır.
Davul bile dengi dengine
Burda söz konusu insignia.
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
bak hele bak nasılda insignia milliyetçisi olmuş) bir gün bu foruma topladığım insignia anahtarı diye başlık açıcam görün siz
Elinden geleni yappp kardeşim kanının son damlasına kadar
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Eğer toplu olarak insignia anahtarı görmek için çok heves ediyorsan, ilk buluşmada anahtarları senin önünde toplanmasını sağlarız.
Aksi taktirde o günü zor görürsün, hatta bizim torunlarımız bile zor görür.
Çok istersen Erhanın arabayla iki tur bile atarsın. Erhan anahtarı vermezse çekiliş yaparız. haha haha haha
Hevesini alırsın .
Gökhan_55: bak hele bak nasılda insignia milliyetçisi olmuş) bir gün bu foruma topladığım insignia anahtarı diye başlık açıcam görün siz
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Eğer toplu olarak insignia anahtarı görmek için çok heves ediyorsan, ilk buluşmada anahtarları senin önünde toplanmasını sağlarız.
Aksi taktirde o günü zor görürsün, hatta bizim torunlarımız bile zor görür.
Çok istersen Erhanın arabayla iki tur bile atarsın. Erhan anahtarı vermezse çekiliş yaparız. haha haha haha
Hevesini alırsın .
Gökhan_55: bak hele bak nasılda insignia milliyetçisi olmuş) bir gün bu foruma topladığım insignia anahtarı diye başlık açıcam görün siz
Yorum