arkadaşlar okadar hızlı bir şekilde çogalıyoruzki artık takip edemez hale geldim forumuza plakalarımızla üye olalım en kısa zamanda uygun bir yerde buluşma gercekleştirelim İstanbul üyelerimiz bize özensinler biz onlara özenmeyelim ...dogum günü partileri uykuluk;tantuni;pastırma;akşam kahveleri özenir ve kıskanır hale geldim yeter artık Eskişehir"e yakışır bir organizasyon gercekleştirelim.............. tanışmak isteyenler pm atsın telefonlaşalım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Eskişehir Üyelerine Duyuru
Collapse
X
-
Ynt: Eskişehir Üyelerine Duyuru
Orjinal yazı sahibi: Ufuk_Canarkadaşlar okadar hızlı bir şekilde çogalıyoruzki artık takip edemez hale geldim forumuza plakalarımızla üye olalım en kısa zamanda uygun bir yerde buluşma gercekleştirelim İstanbul üyelerimiz bize özensinler biz onlara özenmeyelim ...dogum günü partileri uykuluk;tantuni;pastırma;akşam kahveleri özenir ve kıskanır hale geldim yeter artık Eskişehir"e yakışır bir organizasyon gercekleştirelim..............26UC785 tanışmak isteyenler pm atsın telefonlaşalım
abi hayırdır
-
Ynt: Eskişehir Üyelerine Duyuru
kesinlikle dogru diyorsun abi bir otobüs mesafesi kadar yakınım sizlere sizin gibi dostları bu insignia sayesinde tanıgım icin bu arabanın ayrı bir maneviyatı oluştu ...2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
Yorum