Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011'in ilk buluşması - 16.01.2011

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2011'in ilk buluşması - 16.01.2011

aynen abi bende neleri kaçırmışım

Yorum

keçileri kaçırmayında
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Kaçıranlar için bir sonraki buluşmaya bekliyoruz kaçırmamaları için demedi demeyin ...

Bu arada Hasan,Gökhan,Onur gerçekten araba sürmeyi biliyorlar tebrikler ve teşekkürler (bana sizi izleme fırsatı verdiğiniz için )

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Kaçıranlar için bir sonraki buluşmaya bekliyoruz kaçırmamaları için demedi demeyin ...

Bu arada Hasan,Gökhan,Onur gerçekten araba sürmeyi biliyorlar tebrikler ve teşekkürler ( bana sizi izleme fırsatı verdiğiniz için )
          Fatih,

Teesüf ederim. Biz araç kullanmayı bilmiyormuyuz dostum. Bence aşırı hızlı kullanan arkadaşlar (özelliklede emniyet şeriti dahil yolun her cm2 yol olarak kabul edenler) hem kendinizi hemde yoldaki diğer sürücüleri tehlikeye atıyorsunuz. Kozlarınızı trafiğe kapalı pistlerde paylaşın. Bakalım oralarda ne kadar hız yapıyorsunuz. Bence İstanbulpark gibi bir yerde araç kullanmak hiçde kolay olmayacaktır. police
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Sevgili Gökhan;

Çok doğru söylüyorsun benim gidişimden diğer araç sürücülerinin rahatsız olduklarını düşünmüyorum çok nadir selektör alıyorum aksine ahenki izlemek için can atanlarda oluyor

Bu arada sizlerde araç kullanmayı biliyorsunuz ben sadece o günkü dönüşteki görebildiğim arkadaşların ismini zikrettim tarzları farklı olanların cool

Keşke Opel Türkiye İstanbul parkı kullanım için bizlere bir fırsat verse iyi olur ama tek başına piste dön dolaş olmuyor dolap beygiri gibi senide orda görmek istiyorum.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sevgili Gökhan;

Çok doğru söylüyorsun benim gidişimden diğer araç sürücülerinin rahatsız olduklarını düşünmüyorum çok nadir selektör alıyorum aksine ahenki izlemek için can atanlarda oluyor

Bu arada sizlerde araç kullanmayı biliyorsunuz ben sadece o günkü dönüşteki görebildiğim arkadaşların ismini zikrettim tarzları farklı olanların cool

Keşke Opel Türkiye İstanbul parkı kullanım için bizlere bir fırsat verse iyi olur ama tek başına piste dön dolaş olmuyor dolap beygiri gibi senide orda görmek istiyorum.
              Pistlerde görüşürüz Fatihcim. Aracı hazırlatıyorum. Chip + Intercooler + Brembo fren + NOS.
              Istanbulpark similasyonunu aldım çalışıyorum pisti. Artık tarz marz bir şeyler yapıcaz ihihi
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Bu arada Hasan,Gökhan,Onur gerçekten araba sürmeyi biliyorlar tebrikler ve teşekkürler ( bana sizi izleme fırsatı verdiğiniz için )

fatih abi böle demeseydin keşke, bi sonraki buluşmaya katılımcı müthiş artacak ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                  Evet katılımınız için asıl biz teşekkür ederiz.
                  Eskişehir, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul. Aslında bir nevi Türkiye buluşması oldu.
                  opel Odaktan katılan Burak beye özel teşekkürlerimi sunarm.
                  Nurettin Bey, ben böyle bir organizasyon düzenlediğiniz ve benide davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Clubümüzde ki bu kaliteli ve samimi insanları da gördükçe markamla gurur duyuyorum. Herkese selamlar, saygılar.

Yorum

İşleniyor...
                  X