Bülent abi mekan daki, Yani Dışarıdaki Insigniaların fotolarını çekmek nasip olmamıştı iyi oldu. Fatih abi teşekkürler fotoları ileva ettiğin için.
Aslında kışın buluşma zor demiştik. Ama 15 - 16 insignia'yı yan yana getirip bu manzarayı seyredip uzaklara dalmak gibi hoş bir duygu çok sık hissedilmez.
Kışın buluşmalarda kullanabileceğimiz şöyle bir mekan hayal ettim.
Böyle kocaman Şömineleri olan bir mekan. Duvar boyu camekanlı olsun. Aşğısaında da otopark olsun. Sıra sıra Insigniaları da tepeden görebilelim. Ondan sonrası da alabildiğine deniz veya orman manzarası
Var mı boyle bir mekan Bilen Insigniateam Resmi mıntıkası yapalım.
Bir sonraki aktvite Opel GM akademi denilen yerde olmasını isterim.
Görüşmelere başlayalım. Olursa yalnız bir Cumartesi günü olur. Çalışma saatlerinden dolayı ....
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Bülent abi senin aracın farları Cosmo larınkinden daha gösterişli duruyo ya ) maşallah.. valla süper olmuş tüm Edition sahiplerine tavsiye ederim bence araçlar öyle daha şık görünür xenon ampülden kat kat daha iyi bence.. hem far yapısı karartması ve mercekli olması çok çok iyi
tekrar hayırlı olsun abim güzel günlerde kullan..
vayy arkadaslar çok güzel bir organizasyon olmuş harika resimler.tabii bana bir türlü katilmak fırsat olmadi. bizim işte hafta içi haftasonu yok.işallah sonraki buluşmalarda dahil olabilirim.o konvoyda olmak isterdim yolda
arkadaşlar yeni işe gelebildim, fotoları inceledim, fatih abinin dediği gibi gerçekten harika araçlar ve harika insanlar, emeği geçen, katılan herkese ve fotoları çeken arkadaşlara sonsuz teşekkürler, herşey o kadar güzeldiki zaman su gibi akıp geçti, şimdiden yeni bi buluşmayı düşünmeye başladım
bu arada gökhanıda tebrik ederim, gayet başarılı bi sürüş izledim, o makaslar filan harikaydı, aracın boyutlarının küçük olma avantajını gayet iyi kullandın.... o kadar bi performans beklemiyordum açıkçası....
tabi fatih abi için zaten anlatmaya gerek yok, bilen biliyor, gören görüyor, tek kelimeyle; perfect....
ben ise fatih abi ve gökhanı peşlerinden izlemekle yetinebildim, malum tek olmadığımda basmaya korkuyorum....
yinede sizi izlerken en azından peşinizden gelmeye çalışırken ( bi kaç kere yanlışlıkla geçmiş olsamda ) oldukça adrenalin yaşadım sayenizde, fatih abiye ve gökhana ayrıca teşekkür ederim....
Sen Yanlışlıkla olduğunu düşün be Hasanım fark etmez biz her zaman sizleri bekleriz arkadan izlemek benim çok hoşuma gidiyor hep önde hep önde olmuyor değişiklik lazım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum