GC forumdanmıydı? hiç hatırlamıyorum blink stop karartması tam ayarında olmuş. "EA" görüyormusun stopları
Benim Stoplarla Onunkiler Aynı Benmki Sadece Fotolarda öle çıkmış Dönüşe Kalabilseydim Şu Yaşı En Küçük Üyenizinde Şöfölüğüne Şahit Olurdunuz 130 HP falan farketmez =D=DD=D Ya Başka Resimlerde Vardı Bu kadar aaz Değildi Sanırım ?? :S:S
sormayın ya geçen seferde nasip olmadı ama bundan sonra gelirim inş hem bir arkadaşım daha insignia aldı dün bundan sonra 2 araçla geliriz inş yakında oda üye olur tavsiye ettim sitemizi
Valla resımlerı gordukce ımrenıyorum sızlere. Dunya gozuyle sızlerle bır etkınlıge katılacam ama hiç kaçarı yok.
Salllamışsınız yine istanbulu
InsigniaTeam ile bir çok ilklere imza atılmştır Siz gelemezseniz bir gün biz oraya geliriz.
Ha Abant ha Yunanistana yakın bir Kasaba. Yada direk Yunanistana geliriz. Amma tabiki Sizin katılmanız bizi çok sevindirir.
Evet katılımınız için asıl biz teşekkür ederiz.
Eskişehir, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul. Aslında bir nevi Türkiye buluşması oldu.
opel Odaktan katılan Burak beye özel teşekkürlerimi sunarm.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
iyi geliyordu bahçeşehirden sonra sağa girip eve tüydü bence)
evet sufy hocam sağolasın Eee ev sahibi sayılırdım,biraz ağırdan almak lazımdı Gerçi Bahçeşehir gişelerinde sizi yakaladım ama,fatihinde dediği gibi Sonax'a uğradık..
Bu arada,Bize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Bahçeşehir Sonax'ın sahibi Mustafa Bey'e de çok teşekkür ederim.Ayrıca beni kırmayıp gezimize katılan Cemil Bey (dk2003)'ede teşekkürü borç bilirim.Bundan sonraki buluşmalarda kendisini daha çok görmek isteriz
Merak Etme Bir gün Amasya yada geliriz Pardon Merzifonada geliriz sen orda bu soğuk havalarda içini çekerken birde sıcak bir tarçınlı sahlep yap ta iç yoksa hasta olursun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Merak Etme Bir gün Amasya yada geliriz Pardon Merzifonada geliriz sen orda bu soğuk havalarda içini çekerken birde sıcak bir tarçınlı sahlep yap ta iç yoksa hasta olursun
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum