Depo Full 210 tl ihihi Ben Hazırım Yer Mekan Bildirin Beni Gişelerden Alırsanız Cok Sevincem Kaybolmak İstemiyorum Birde Herkes Gelmek İstiyor Yanımda Kaç Kişi Getirebilirim
Depo Full 210 tl ihihi Ben Hazırım Yer Mekan Bildirin Beni Gişelerden Alırsanız Cok Sevincem Kaybolmak İstemiyorum Birde Herkes Gelmek İstiyor Yanımda Kaç Kişi Getirebilirim
istigiğiniz kadar eşinizi, dostunuzu getirebilirsiniz, istanbullular sizden ibret alsın
bu arada kaybolmazsınız, hiç merak etmeyin, iletişim halinde oluruz sürekli....
sen merak etme istesende kaybolmazsın.Yönünü Edirneye çevir,paralı yoldan şaşma bizi bulursun Yanında aracının alabildiği kadar kişi getirebilirsin,memnun oluruz
araban full güzel içerisinide fulle hatta bagaja atabilirsin )
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
kgs var şimdi ben hangi köprüden gececem ve hangi yolu takip etcem köprüden gecince ve buluşma yerimiz neresi olcak belli oldumu gerci fatih abiyle hasanın teli var iletişimi saglarım ...fulleriz bagaja kadar
Yorum