Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 İlk Buluşma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2011 İlk Buluşma

Haydi Millet canlanın Güzel bir buluşma daha olacak kimler geliyor gelmiyor sonra ben duymamıştı falan olmasın

1.Gökhan55,
    2.Sufy,
    3.Bülent,
    4.Gökhan,
    5.Fatih,
    6.Nurettin
    7.Hasan
    8.Görkem
    9.Toltun
    10.Özgür Avukat
    11.-EA-
    12-UFUK CAN (Eskişehir)
    13-Tolga ?
    14-Hüsnü (Astra J)
    15-Birant (chevrolet cruze)
    16-Uzman (Tekirdağ Guest Star) Trakya temsilcisi ilan ediyorum.
    17-Onur Kaya
    18- ? Süpriz
    19- ? Süpriz
    20-Ercüment
    21....

Evet Buluşma Saati ve yeri

16 Ocak 2011
    Yenibosna Koçtaşta Saat 11:30 - 12:00 arası

Kroki

12:00 da hareket edilecek

Gidilecek Yer

AÇIK BÜFE KAHVALTI Birçok sıcak ve soğuk kahvaltılık yiyeceklerden dilediğiniz kadar alabileceğiniz zengin içerikli açık büfe kahvaltımız. Açık büfede kahvaltı hizmeti corona ile ilgili gerekli tedbirler alınarak verilmektedir. AYRINTILAR SERPME KAHVALTI Muhteşem bir mekanda muhteşem bir serpme kahvaltı. Kaliteli, bol içerikli, keyifli bir kahvaltı hizmeti. AYRINTILAR

Not: Araçlar yıkatıp gelelim tabi yağmur yağmazsa

Trakya dan gelecekler arkadaşlar için otobandan çıkış yeri Çatalca büyükçekmece çıkışı olacak çıkıştan çıktıktan sonra büyükçekmece tarafına dönülecek antikköy çok yakın gişelerden geçtikten sonra.. solda
    0
    Çatalca Antikköy (Konvoy Halinde gitmek için Güzel)
    0%
    0
    Bahçeköy Event Garden (Sahil Kenarından Boğaz Manzaralı Gitmek için Güzel)
    0%
    0

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

2011 İlk Buluşma

AÇIK BÜFE KAHVALTI Birçok sıcak ve soğuk kahvaltılık yiyeceklerden dilediğiniz kadar alabileceğiniz zengin içerikli açık büfe kahvaltımız. Açık büfede kahvaltı hizmeti corona ile ilgili gerekli tedbirler alınarak verilmektedir. AYRINTILAR SERPME KAHVALTI Muhteşem bir mekanda muhteşem bir serpme kahvaltı. Kaliteli, bol içerikli, keyifli bir kahvaltı hizmeti. AYRINTILAR

Yer burası
    Kapalı salon var . 20 kişi üstü adisyonda %10 indirim aldım.. önceden rezerve yapılması lazım..kahvaltı 22.5 tlnormali , indirimli 20 tl açık büfe Saat 8:30 13:30 arası
    Öğlen yemeği karakazanda odun ateşinde pişmiş kuzu kavurma 18 tl porsiyon
    et mangal kırmızı et 85 tl kilosu beyaz et mangal 40 tl fiyata bazı içecekler dahil ,ayran ve salata hariç
    Şimdi kimler geliyor kaç kişiyle geliniyor yazarsanız ona göre organizasyon yaparız.. ATIŞ SERBEST
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

2011 İlk Buluşma

Orjinal yazı sahibi: Sufy

Yer burası
      Kapalı salon var . 20 kişi üstü adisyonda %10 indirim aldım.. önceden rezerve yapılması lazım..kahvaltı 22.5 tlnormali , indirimli 20 tl açık büfe Saat 8:30 13:30 arası
      Öğlen yemeği karakazanda odun ateşinde pişmiş kuzu kavurma 18 tl porsiyon
      et mangal kırmızı et 85 tl kilosu beyaz et mangal 40 tl fiyata bazı içecekler dahil ,ayran ve salata hariç
      Şimdi kimler geliyor kaç kişiyle geliniyor yazarsanız ona göre organizasyon yaparız.. ATIŞ SERBEST

burayı çok merak ediyordum, internetten incelemiştim ama gitmek kısmet olmamastı, kısmet insignia team le olcakmış demekki

Yorum

2011 İlk Buluşma

Katılıyorum -EA- ..
        yalnız bi keresinde gitmiştim buraya ama şimdi bulamam yoldan geçen biri benide alsın beraber gdelm bi aksilik olmazsa geliyorum

Yorum

2011 İlk Buluşma

Anadolu yakasından gelenler . ve avrupa yakasından gelenler ilk toplanma yeri
          ..Yenibosna KOÇTAŞ otoparkı bilenler bilmeyenler ufak bir tarif havalimanı sapağına gelmeden sağda e-5 üzeri
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

2011 İlk Buluşma

Koçtaş Otoparkı Uyar Tamam

Yorum

2011 İlk Buluşma

Arkadaşlar kaç kişi ile gelecekseniz rica etsem onuda belirtirmisiniz?

[center]

Yorum

2011 İlk Buluşma

Tek En Fazla Yanımda Belki 1 kişi daha gelir

Yorum

2011 İlk Buluşma

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                  Arkadaşlar kaç kişi ile gelecekseniz rica etsem onuda belirtirmisiniz?

1. hasan + 1 eşli

Yorum

2011 İlk Buluşma

fatih abi biz nerde buluşşak, yenibosnaya kadar motorları ısıtırdık....

Yorum

2011 İlk Buluşma

arkadaşlar kusura bakmayın biraz forumdan uzak kaldım kızıma bir kardeş geldi telaşeden bakamadım şimdi ne zaman nerde buluşma netleştimi yardımcı olursanız sevincem

Yorum

2011 İlk Buluşma

Orjinal yazı sahibi: UFUK CAN
                        arkadaşlar kusura bakmayın biraz forumdan uzak kaldım kızıma bir kardeş geldi telaşeden bakamadım şimdi ne zaman nerde buluşma netleştimi yardımcı olursanız sevincem
                        Allah analı babalı büyütsün, hayırlısı olsun, buluşma netleşti gibi, 16 ocak pazar çatalca tarafı....

Yorum

2011 İlk Buluşma

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          Orjinal yazı sahibi: UFUK CAN
                          Allah analı babalı büyütsün, hayırlısı olsun, buluşma netleşti gibi, 16 ocak pazar çatalca tarafı....
                          Allah razı olsun kardeşim... inşallah gelirim bir sorun cıkmazsa mekan konusunda bana yardımcı olursunuz istanbulu pek bilmiyorum

Yorum

2011 İlk Buluşma

Amin, sen istanbul a gel yeter, anadolu otoyolundan gişeleri geçince boğaziçi köprüsüne girdnmi hiç biyere sapma, direk yenibosna ya götürcek o yol seni... zaten yeterki geliyorum de, gişelerden bile alırız seni....

Yorum

2011 İlk Buluşma

tamam ozaman geliyorum Allahtan bir iş cıkmazsa cumartesi gece 5/6 gibi cıkarsak 8/9 gibi gişelerdeyiz yanlız bana yardımcı olcak arkadaşların teli lazım askıda kalmayalım

Yorum

İşleniyor...
                              X