Toplantıya gelmeyi ve arkadaşlarla tanışmayı gerçekten çok istiyorum. Ankara toplantısının tadı hala damağımda. Ancak bu haftasonu icapçıyım. Diğer arkadaşa satabilirsem belki???
[center] 2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Toplantıya gelmeyi ve arkadaşlarla tanışmayı gerçekten çok istiyorum. Ankara toplantısının tadı hala damağımda. Ancak bu haftasonu icapçıyım. Diğer arkadaşa satabilirsem belki???
halledersin abi, pazar sabahı Opis'in önüne bekliyoruz
bildiğiniz gibi forumda profesyonel fotoğrafçı bir arkadaşımız var, Mert Gündoğdu (salleen). Abant buluşmasında o da bize katılıcak. Aracının fotoğraflarını profesyonel çektirmek isteyenler varsa şimdi bildirirlerse iyi olur, ona göre Mert tüm ekipmanını yanına alıcak. Araç başı çekim: 75 lira olarak fiyat biçildi. (Fotoğrafların işlenmesi ve photoshop düzenlemeleri dahil)
Çekilen tüm fotoğraflar cd ye kaydedilip size teslim edilecektir.
ekipmanlar;
Canon EOS 40D
Canon 100mm 2.8 USM Macro Lens
Canon 50mm 1.8
Canon 10-22 Ultrasonic 3.5-5.6 Ultra Wideangle Lens
Canon Speedlite 430 EX Harici Flaş
Harici Flaş Tetikleyeci
Tripod
Gorilla Pod
Işık Ayakları
Işık Şemsiyeleri
Polarize ve ND Filtre
Mert Gündoğdu, 2008'den yılından bu yana profesyonel olarak fotoğraf çekmektedir. Bunların dışında otomobil test şürüşleri, teknolojik ürün incelemeleri yapmaya devam ediyor.
ayrıca yolda hareket halindeyken de foto çekebilir.
foto isteyenler erkenden haber verirse güzel olur.
ayrıca Sony-HX1 HD kamerayla video çekilecek.
bildiğiniz gibi forumda profesyonel fotoğrafçı bir arkadaşımız var, Mert Gündoğdu (salleen). Abant buluşmasında o da bize katılıcak. Aracının fotoğraflarını profesyonel çektirmek isteyenler varsa şimdi bildirirlerse iyi olur, ona göre Mert tüm ekipmanını yanına alıcak. Araç başı çekim: 75 lira olarak fiyat biçildi. (Fotoğrafların işlenmesi ve photoshop düzenlemeleri dahil)
Çekilen tüm fotoğraflar cd ye kaydedilip size teslim edilecektir.
ekipmanlar;
Canon EOS 40D
Canon 100mm 2.8 USM Macro Lens
Canon 50mm 1.8
Canon 10-22 Ultrasonic 3.5-5.6 Ultra Wideangle Lens
Canon Speedlite 430 EX Harici Flaş
Harici Flaş Tetikleyeci
Tripod
Gorilla Pod
Işık Ayakları
Işık Şemsiyeleri
Polarize ve ND Filtre
Mert Gündoğdu, 2008'den yılından bu yana profesyonel olarak fotoğraf çekmektedir. Bunların dışında otomobil test şürüşleri, teknolojik ürün incelemeleri yapmaya devam ediyor.
ayrıca yolda hareket halindeyken de foto çekebilir.
foto isteyenler erkenden haber verirse güzel olur.
ayrıca Sony-HX1 HD kamerayla video çekilecek.
Arkadaşlar,
Emin olun o kadar çok gelmeyi istiyorum ancak, mümkün gözükmüyor. Yazarken bile canım gidiyor. Demiştim ama işyerimde zorlamada olsa küçük bir organizasyon değişikliği yaptım. bizde geliyoruz.
Bu son dakika gelişmesi için özür dilerim. Hakikaten gelebilecek durumda değildim. Ancak bugün bir gelişme oldu ve yarın inşallah geliyoruz.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum