Arkadaşlar eğer aksilik olmazsa Ankaradan 2 veya 3 insignia geleceğiz. Ben dr.utku aksoy ve opis müdürü ufuk bey.Belki opis bir araba ile daha eşlik edebilir.sabah buluşacağımız yerle temasa geçildi mi? Eğer direkt temas yoksa hemen onun altında bizim her hafta uğradığımız caferin yeri var orayla da konuşabilirim.saygılar sevgiler..............
dün Ufuk beyle konuşmuştum, durumu bugün belli olacağını söylemişti, gelebilirse güzel olur. 3 araç sizden, 1 Hakan abiyle 4 araç oluruz. sanırım bende geleceğim ihihi Emre abi geç geleckmiş öğrendiğim kadarıyla.
Opis'de toplanırız heralde?
Normalde işler gevşek olsa hiç düşünmem gelirim. Bir fırsat yaratabilirmiyim diye düşünüyorum . alala İşlerim sıkı . Ancak İstanbul buluşmasını gördükten sonra, acaip gaza gelmiş durumdayım. Bir çözüm bulabilirmiyim diye düşünüyorum. dknow
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Arkadaşlar en son bu öğlen tatilinde OPİS servis müdürü Ufuk Beyle yüzyüze konuştum. Önemli bir mazeretleri olmasına rağmen katılmaya çalışacaklar. Ayrıca, Ankara buluşmasının elemanlarından mturgut ile telefonla görüştüm, bir yakınlarının nikah töreni nedeniyle gelemeyeceğini ancak aklının bizde kalacağını ve arkadaşlara selamlarını iletmemi söyledi. Yine Ankara buluşması elemanlarından Arda'ya telefon ile ulaşmaya çalıştım, ancak ulaşamadım, yurtdışında olma ihtimali yüksek. Umarım Ankara'da olup da tanımadığım için ulaşamadığım arkadaşlar biraz çabalarsa bu toplantıtı kaçırmamış olurlar.
Tüm Ankara ve civarındaki arkadaşlara sesleniyorum. HADİ BİRAZ CANLANIN ...
Herkes fedakarlık yapıyo yalnız değilsiniz. Sizlerden Oniki dev adam marşıyla bir atak bekliyorum... İstanbul'dan gelen arkadaşları yalnız bırakmayalım ki, Buluşmanın adı Türkiye buluşması olsun.
Mehmet seni ayrı tutuyorum, sen İstanbul da zaten gazı almışsın, geleceğine adım gibi eminim. Senin çekeceğin fotoları şimdiden görür gibiyim... Bi aksilik olmazsa Çağrı da taa Çorumlardan geliyo, sensiz olmaz... Goday seni de unutmuş değiliz, programını bi gözden geçir belki bir fırsat yaratabilirsin. Bu bir ilk olacak unutmayalım arkadaşlar.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Arkadaşlar en son bu öğlen tatilinde OPİS servis müdürü Ufuk Beyle yüzyüze konuştum. Önemli bir mazeretleri olmasına rağmen katılmaya çalışacaklar. Ayrıca, Ankara buluşmasının elemanlarından mturgut ile telefonla görüştüm, bir yakınlarının nikah töreni nedeniyle gelemeyeceğini ancak aklının bizde kalacağını ve arkadaşlara selamlarını iletmemi söyledi. Yine Ankara buluşması elemanlarından Arda'ya telefon ile ulaşmaya çalıştım, ancak ulaşamadım, yurtdışında olma ihtimali yüksek. Umarım Ankara'da olup da tanımadığım için ulaşamadığım arkadaşlar biraz çabalarsa bu toplantıtı kaçırmamış olurlar.
Tüm Ankara ve civarındaki arkadaşlara sesleniyorum. HADİ BİRAZ CANLANIN ...
Herkes fedakarlık yapıyo yalnız değilsiniz. Sizlerden Oniki dev adam marşıyla bir atak bekliyorum... İstanbul'dan gelen arkadaşları yalnız bırakmayalım ki, Buluşmanın adı Türkiye buluşması olsun.
Mehmet seni ayrı tutuyorum, sen İstanbul da zaten gazı almışsın, geleceğine adım gibi eminim. Senin çekeceğin fotoları şimdiden görür gibiyim... Bi aksilik olmazsa Çağrı da taa Çorumlardan geliyo, sensiz olmaz... Goday seni de unutmuş değiliz, programını bi gözden geçir belki bir fırsat yaratabilirsin. Bu bir ilk olacak unutmayalım arkadaşlar.
Ha gayret )
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum