Duyuru

Collapse
No announcement yet.

19 Eylül 2010 - Abant Buluşması

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 19 Eylül 2010 - Abant Buluşması

yok ben ciddi soruyorum Ankara'ya dönüş saatine göre otobüs bakıcam
    InsigniaTEAM

Yorum

Ankara dan Gelen arkadaşlar Ted79 abimizle pm den mesajlaşırsanız bir yerde toplanıp takım halinde gelebilirsiniz.

Araç adedi ve Kullanıcı isimlerini verirseniz listeye yazalım

"sabah buluşacağımız yerle temasa geçildi mi? "

Evet Bolu Bakacak Mevkiindeki Uçarın yeri ile görüşüldü

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Arkadaşlar eğer aksilik olmazsa Ankaradan 2 veya 3 insignia geleceğiz. Ben dr.utku aksoy ve opis müdürü ufuk bey.Belki opis bir araba ile daha eşlik edebilir.sabah buluşacağımız yerle temasa geçildi mi? Eğer direkt temas yoksa hemen onun altında bizim her hafta uğradığımız caferin yeri var orayla da konuşabilirim.saygılar sevgiler..............
        dün Ufuk beyle konuşmuştum, durumu bugün belli olacağını söylemişti, gelebilirse güzel olur. 3 araç sizden, 1 Hakan abiyle 4 araç oluruz. sanırım bende geleceğim ihihi Emre abi geç geleckmiş öğrendiğim kadarıyla.
        Opis'de toplanırız heralde?
        InsigniaTEAM

Yorum

ıste bu ya canlanmaya basladı bulusma

arkadaslar cook guzel hedıyelerımız var

haberınız olsun

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

herkesi milli mücadeleye davet ediyorum
            Mehmet abinin azıcık gaza ihtiyacı var, seferber olup şu işi halledelim oleyy obaa
            InsigniaTEAM

Yorum

Normalde işler gevşek olsa hiç düşünmem gelirim. Bir fırsat yaratabilirmiyim diye düşünüyorum . alala İşlerim sıkı . Ancak İstanbul buluşmasını gördükten sonra, acaip gaza gelmiş durumdayım. Bir çözüm bulabilirmiyim diye düşünüyorum. dknow
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

hadi bakalım

Katılım listesi;
                1- zeytin +1
                2- erhktn +1
                3- odak
                4- odak
                5- seyyah +1
                6- sufy +1(belki)
                7- fatih+?
                8- Turquaz72(Gökhan)+1 ?
                9- DiaDavidoff +1
                10-Krz45
                11-Ted79
                12-Serdar 99 ? gelirim demişti !
                13-Seha Saygın ?
                14-trabzon61
                15-opis +1
                16-mehmet +?
                17-cagri

InsigniaTEAM

Yorum

Dur yazma hemen.... Yaqda bir kaç tane soru işareti koy. arkadaşları yanıltmayalım.
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

evet gayet sıkı bı lısteye benzıyooo hadı arkadaslar

mehmet abı ozellıkle sAna seslenıyorum

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

• Ynt: 19 Eylül 2010 - Abant Buluşması

Çok güzel bir buluşma olacağından eminim.
                      Gelmek için elimden geleni yapıyorum. İcap nöbetimi ayarlayabilirsem orada olmaya çalışacağım.

18) ? Destiny +1
                      2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

inşallah ayarlarsın abi, Ankara'dan kalabalık gitmek de güzel olacak ihihi

Katılım listesi;
                        1- zeytin +1
                        2- erhktn +1
                        3- odak
                        4- odak
                        5- seyyah +1
                        6- sufy +1(belki)
                        7- fatih+?
                        8- Turquaz72(Gökhan)+1 ?
                        9- DiaDavidoff +1
                        10- Krz45
                        11- Ted79
                        12- Serdar 99 ? gelirim demişti !
                        13- Seha Saygın ?
                        14- trabzon61
                        15- opis +1
                        16- ?mehmet +?
                        17- cagri
                        18- ? Destiny +1
                        InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar en son bu öğlen tatilinde OPİS servis müdürü Ufuk Beyle yüzyüze konuştum. Önemli bir mazeretleri olmasına rağmen katılmaya çalışacaklar. Ayrıca, Ankara buluşmasının elemanlarından mturgut ile telefonla görüştüm, bir yakınlarının nikah töreni nedeniyle gelemeyeceğini ancak aklının bizde kalacağını ve arkadaşlara selamlarını iletmemi söyledi. Yine Ankara buluşması elemanlarından Arda'ya telefon ile ulaşmaya çalıştım, ancak ulaşamadım, yurtdışında olma ihtimali yüksek. Umarım Ankara'da olup da tanımadığım için ulaşamadığım arkadaşlar biraz çabalarsa bu toplantıtı kaçırmamış olurlar.

Tüm Ankara ve civarındaki arkadaşlara sesleniyorum. HADİ BİRAZ CANLANIN ...
                          Herkes fedakarlık yapıyo yalnız değilsiniz. Sizlerden Oniki dev adam marşıyla bir atak bekliyorum... İstanbul'dan gelen arkadaşları yalnız bırakmayalım ki, Buluşmanın adı Türkiye buluşması olsun.

Mehmet seni ayrı tutuyorum, sen İstanbul da zaten gazı almışsın, geleceğine adım gibi eminim. Senin çekeceğin fotoları şimdiden görür gibiyim... Bi aksilik olmazsa Çağrı da taa Çorumlardan geliyo, sensiz olmaz... Goday seni de unutmuş değiliz, programını bi gözden geçir belki bir fırsat yaratabilirsin. Bu bir ilk olacak unutmayalım arkadaşlar.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                            Arkadaşlar en son bu öğlen tatilinde OPİS servis müdürü Ufuk Beyle yüzyüze konuştum. Önemli bir mazeretleri olmasına rağmen katılmaya çalışacaklar. Ayrıca, Ankara buluşmasının elemanlarından mturgut ile telefonla görüştüm, bir yakınlarının nikah töreni nedeniyle gelemeyeceğini ancak aklının bizde kalacağını ve arkadaşlara selamlarını iletmemi söyledi. Yine Ankara buluşması elemanlarından Arda'ya telefon ile ulaşmaya çalıştım, ancak ulaşamadım, yurtdışında olma ihtimali yüksek. Umarım Ankara'da olup da tanımadığım için ulaşamadığım arkadaşlar biraz çabalarsa bu toplantıtı kaçırmamış olurlar.

Tüm Ankara ve civarındaki arkadaşlara sesleniyorum. HADİ BİRAZ CANLANIN ...
                            Herkes fedakarlık yapıyo yalnız değilsiniz. Sizlerden Oniki dev adam marşıyla bir atak bekliyorum... İstanbul'dan gelen arkadaşları yalnız bırakmayalım ki, Buluşmanın adı Türkiye buluşması olsun.

Mehmet seni ayrı tutuyorum, sen İstanbul da zaten gazı almışsın, geleceğine adım gibi eminim. Senin çekeceğin fotoları şimdiden görür gibiyim... Bi aksilik olmazsa Çağrı da taa Çorumlardan geliyo, sensiz olmaz... Goday seni de unutmuş değiliz, programını bi gözden geçir belki bir fırsat yaratabilirsin. Bu bir ilk olacak unutmayalım arkadaşlar.
                            Ha gayret )
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Artıran yokmu oleyy

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Olgaç abi gelir ya böyle bir ortamı kaçırmaz. hem gelsin ben onun erg. koltukları inceleyeceğim
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X