Abi, biliyorsun ki bende çok katılmak isterim. Ancak 8 Ağustos ramazandan önceki son hafta ve o hafta sonu işyerimde inanılmaz bir yığılma var.
Sonrasında yani ramazan boyunca bom boş olacağım. Ta ki ramazan bitti, ekim sonuna kadar koşturmacaya devam. Birde diğer (yeni) işle alakalı fuara katılacağız (Cebit) onun hazırlıklarına başlayacağız.
Benden bu aralar hayır yok abi. dknow
Siz buluşmalardayken, ben iş koşturmacası arasında gider gelirken anca sizlere el sallarım. urock
Orjinal yazı sahibi: ted79
8 Ağustos bana daha uygun. Umarım katılım artar. Mehmet sensiz olmaz bak ona göre...
Ted79 + eşi + oğlu
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
1 günlük oruç borcu yapmaya ne dersiniz? ihihi
geçen sene Ankara buluşması da ramazanda olmuştu,
ramazan içerisinde 1 pazar gününü mü ayarlasak? uzak mesafeli olduğu için kalabalık olmak önemli, onun için en uygun tarihi ayarlamaya çalışıyoruz
8 ağustos abant buluşmasına ben ve muhtemelen opis otomotiv müdürü ufuk bey 2 adet insignia ile katılacağız.Birimizde dizel cosmo insignia diğerimizde 1.6 sport 180 bg insignia var.saygılar sevgiler
ayrıca ankaradankatılımı artırmak için elimizden geleni yapabiliriz.Bu arada bolu dağındaki cafer ustadan da eğer talep olursa uygun bir fiyat ayarlaması yapabilirim.saygılar
Yorum