Fatih abinin resimlerinden sonra ben de renklendireyim biraz ihihi
Bilin bakalım bugün ne oldu alala
Dolaşıyorum ben Anadolu yakasında hiho Motosiklet gezisi ayarladım kendimce.
Hem orada burada photo çekiyorum. Hem de Boğazın tadını çıkarıyorum.
Sonra da Beykoz korusuna ulaşmışm. Ve güzel bir ziyafet çekesim geldi.
Hemen daldık benim canavarla koruya. Restorana girmeden evvel bir baktım ki tanıdık bir yüz !
Ama ondan önce otoparktaki Insigniaları süzüyorum cool Biri "Insignia Beyaz" hem de gelin arabası biraz evvel paylaştığım. Diğerini de gözüm ısırıyor rolleyes ama nereden?! Sonra içeri girince Ercüment abi ile karşı karşıya geldik . Şaşkınlığımı gizleyemedim Ercüment abi son derece cool bir şekilde yerinden beni selamlıyor. Hiç bozmuyor
Buyurun bizden de Photolar. O sebeple buna da tesadüf de olsa "30 mayıs F1 görüşmesi" diyorum.
Buyurun resimlere.
Uaaaw işin bu kısmını unutmuşum. Dunya ahiret muhabbetini. angle Bize bu göz ziyafetini tattıranlara teşekkür ederim!
Özellikle fotoğraf bunun için hoşuma gider, çünkü gözlemcinin gözünden dunyayı görüyoruz!!! Çağrının de her delikanlı gibi ince zevkleri varmış oleyy gözünden hiç kaçmıyor ihihi
başka fotolar varmı abi? madem yerin iyiydi, 3 tane fotoyla kurtulamazsın benden ihihi
Çağrı,
1200 civarı foto çektim. Arkadaşlarda en az 300-400 tane. Elimden geldiğince upload ederim.
Bir arkadaşımız Bridgestone syaesinde paddock a casus gönderdik. Ondaki bacılar daha güzel
More - More - More - More pray haha
ama ince zevklerden olanlar fazla olmasın pist ve karting ve yarışçılarlar daha çok ilgileniyorum. En azından clubteki kurallar gereği!!!
Yorum