Bursa şu aralar biraz zor.Kısmetse ilerki zamanda daha büyük bir buluşmada
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: taner
Bursa dermişim tam ortası olur
Orjinal yazı sahibi: FacomX
ortasını bulalım Bolu da buluşuruz
Bursa da olur fark etmez
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Forum renkleniyor hoş geldiniz.İzmir den yok mu şöyle birkaç kişi daha ya buluşma biraz kalabalık olsun.
Taner bey İzmir buluşmasını merak ediyoruz. Ancak beklentileri ilk seferden yuksek tutmak doğru olmaz. Öncülük ediniz ve birleştirici, organize edici olunuz. İnsigniasını sevenler kesinlikle çoğalıp geleceklerdir.
İzmirli insignia sahiblerine selamlar. Temmuz-ağustos dönemi izmir -Dikili deyim. Bu dönemlerde olacak buluşmalara katılabilirim. İstanbul buluşmalarından sonra izmir buluşmalarıda güzel olacak. Manisa ya tain istiyorum. eğer çıkarsa bundan sonra manisa ve çevresinde olan arkadaşlarla buluşmalar yaparız. Genel buluşmalarda diğer arkadaşlarla ortada bir yerde buluşuruz. nice buluşmalara,,,
OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
Evet İzmirli arkadaşlar söyle bir toplanalım.Tarih ve yer konusunda fikirler bir söylensin hep beraber değerlendirelim.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Taner bey İzmir buluşmasını merak ediyoruz. Ancak beklentileri ilk seferden yuksek tutmak doğru olmaz. Öncülük ediniz ve birleştirici, organize edici olunuz. İnsigniasını sevenler kesinlikle çoğalıp geleceklerdir.
yolda 5-6 araç hep beraber ilerlemek bile çevredekiler açısından dikkat çekici olacaktır, illa ki merak edip internette araştıran çıkar bence.
Ankara'daki konvoyumuz hala aklımdan çıkmıyor
Uzun süre sizlerle olamadım herkese merhaba. Son buluşmamızda sayı 6 idi. Bakıyorum sayımız daha da artacak. Şu an İzmir Dikili Eftelya cafe deyim tatildeyim. Burada baya bir insignia görüyorum. Özellikle beyaz renk. Burada olan arkadaşlar var ise görüşelim. Taner bey neredesin. İyi sohpetler.
Ercüment abi Tanere haber ver verdim. Seninle irtibata geçer. Uygunsa Isnigniaları yan yana park edip dostluğu pekiştirirsiniz.
Bu arada Ercüment bey İzmirli olmayı düşünüyor. İyi karşılarsanız kararını hızlandırır. Gerçi biz de kaybetmek istemeyiz. Ama hayırlısı ne ise o olsun
Yorum