Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Club Türkiye Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Club Türkiye Buluşması

hiho
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Hafta sonu arabaya chip/tuning uygulaması yaptırcaz.Kanımızca yaklaşık 210bg felan olcak.Değil 1.6, opc ile gelseniz ne yazar Lastiklerimde yeni ki 5 saat sonra istanbuldayım
      Ya arkadaşlar aramızdan birini bu buluşmayı organize etmesi için rica edip görevlendirsek olmazmı.Müsait olmaya çalışcam ve gelmeyi de çok istiyorum artık netleşsin pls

Yorum

Ha dersenizki insignia dışında opel de olsa kabul etmiyoruz test aracını kaçırır yine gelirim :O

Yorum

İlk önce arz talep olayını biraz daha netleştirmek için uye 'lerden bana dönüş yapmalarını istedim.
          Ortalama tarihlere göre en uygun tarihi seçelim diye.
          Bana mesaj gönerenler. +-1 hafta olarak musaitlik durumunu iletirseler daha da iyi olur.

Örnek: Merhaba Bolu 'daki İnsignai Club Türkiye buluşması için
          25.07.2010 tarihi uygundur bir sonraki veya bir önceki haftasonunun aynı gününde olabilir gibi.

Bu şekilde dönüş yapmanızı rica ederim .
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

mesela 25 Temmuz da burada yokum daha sonra ki tarihlerde olursa gerçekten katılmak isterim yer olarak Ankara'dan gelmek uygun olacaktır benim için...

Yorum

Arkadaşlar her kafadan ses çıkıyor.Bence moderatör arkadaş birkaç tane tarik aralığı belirlesin ve biz buraya fikrimizi yazalım.Ha ben yanlış anladım ve tarih belli ise lütfen son halini belirtin de biz de kendimizi ayarlayalım.Saygılar sevgiler

Yorum

Arkadaşlar tekrar ileteğim. Tarih kararlaştırmadık henüz.
                Ancak bana özelden, katılmak için uygun olan tarihi artı eksi 1 hafta tolerans ile belirtmenizi rica ederim.
                Ve katılmak istediğiniz tarih ile ilgii bilgilileri lütfen mailime yada özele mesajla iletiniz.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

ramazan da yaklaşıyor, ona göre biraz acele etsek daha iyi olur
                  InsigniaTEAM

Yorum

bana her yol parıssss

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

İşleniyor...
                    X