Hafta sonu arabaya chip/tuning uygulaması yaptırcaz.Kanımızca yaklaşık 210bg felan olcak.Değil 1.6, opc ile gelseniz ne yazar Lastiklerimde yeni ki 5 saat sonra istanbuldayım
Ya arkadaşlar aramızdan birini bu buluşmayı organize etmesi için rica edip görevlendirsek olmazmı.Müsait olmaya çalışcam ve gelmeyi de çok istiyorum artık netleşsin pls
İlk önce arz talep olayını biraz daha netleştirmek için uye 'lerden bana dönüş yapmalarını istedim.
Ortalama tarihlere göre en uygun tarihi seçelim diye.
Bana mesaj gönerenler. +-1 hafta olarak musaitlik durumunu iletirseler daha da iyi olur.
Örnek: Merhaba Bolu 'daki İnsignai Club Türkiye buluşması için
25.07.2010 tarihi uygundur bir sonraki veya bir önceki haftasonunun aynı gününde olabilir gibi.
Arkadaşlar her kafadan ses çıkıyor.Bence moderatör arkadaş birkaç tane tarik aralığı belirlesin ve biz buraya fikrimizi yazalım.Ha ben yanlış anladım ve tarih belli ise lütfen son halini belirtin de biz de kendimizi ayarlayalım.Saygılar sevgiler
Arkadaşlar tekrar ileteğim. Tarih kararlaştırmadık henüz.
Ancak bana özelden, katılmak için uygun olan tarihi artı eksi 1 hafta tolerans ile belirtmenizi rica ederim.
Ve katılmak istediğiniz tarih ile ilgii bilgilileri lütfen mailime yada özele mesajla iletiniz.
Yorum