Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Club Türkiye Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Club Türkiye Buluşması

Allah analı babalı büyütsün şimdiden bebeğe welcome diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Allah analı babalı büyütsün şimdiden bebeğe welcome diyelim
      TŞK Arkadaşım.. Ecmain..
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Abant'taki mekanın işletmesi devredilmiş, otobanda görenler vardır Sabahattin'in yeri vardı, onlar almış.
        gidenlerden kimi iyi diyor kimi kötü diyor. biraz kaliteyi artırmaya yönelmişler, doğal olarak fiyatlarda ona göre değişmiş
        açık alanda bir seçenek, mangal vs. yapılabilir, ama sohbetten biraz ödün vermek lazım
        eğer mangalla uğraşmayı gözü kesen varsa oda olabilir ihihi (eğer kalabalık olursa herkesin kendi mangalını yapacağı yada ortak olacağına da önceden karar vermek lazım)

ayrıca hayırlı olsun abi, Allah analı babalı büyütsün inşallah
        InsigniaTEAM

Yorum

Ben mecburen free gelicem.. mangala ortak girerim)) yardımcım olursa iyide mangal yaparım ihihi
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

Zaman daralıyor .. sonuç elde edemedik arkadaşlar.. uyuyoruz mu nedir?

[center]

Yorum

Salı akşamı alıyorum aracımı nerye nezmn gel derseniz ordayım hemen kaynamam lazım ortama Sciroccodan alışkanlık yaptı... :P

Yorum

Semt Neresi Yenibosna tarafına yakınsanız sizi sık sık ararız

Yorum

benim arabamda geliyor 23 ünden sonra sizlerleyim nereye ne zaman derseniz
                  F30 Sport+

Yorum

tabı ya yenıbosna tarafındakıler bulusma yapar

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Akşam iş çıkışı öğlen yemek arası vs.. ara kaçamaklar olabiliyor

Yorum

Arkadaşlar,
                        Anketi inceldiğimizde 18 kişi katılabileceklerini iletmiştir.
                        Bu zaman zarfı içinde clube yeni katılanlar oldu.
                        Araçlarını bekleyip teslim alanlar da. Hayırlısıyla
                        Hem eski arkadaşlar ile olan bağları pekiştirmek hem de yenileri tanımak amacı ile
                        bu organizasyona odaklanalım düşüncesindeyim.
                        Bunun için bu ankate katılanlardan ve gelebilecek arkadaşlar.
                        Musait olabilecekleri haftason'un tarihini bana PM'den (özelden) mesaj ileterek paylaşmalarını rica ederim.
                        Katılımcılar için uygun olan tarihi netleştirince Tarih set etmiş oluruz. Sizden ricam özele mail atmanız...
                        Türkiye için bir organizasyon düşünüldüğünden Boluda uygun bir mekan bakıyor olacağız.
                        OPC, modifiye araç sahipleri ve VIP uyeler için ekstradan bir beklenti içindeyiz
                        Bunu da paylaşamadan edemedim.
                        Hatırlayalım atasözümüzü - Birlikten Kuvvet doğar!
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ankarada felan oturmuş olsaydım bende gelirdim eminim çokta güzel ortam olurdu.Ama kayseri nere istanbul nere

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                            Ankarada felan oturmuş olsaydım bende gelirdim eminim çokta güzel ortam olurdu.Ama kayseri nere istanbul nere
                            Ankara-Kayseri arasındaki farkı İstanbul-Bolu arasındaki farka say ihihi İstanbul-Bolu arası hatırladığım kadarıyla 2-3 saat sürüyor.
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                              Ankara-Kayseri arasındaki farkı İstanbul-Bolu arasındaki farka say ihihi İstanbul-Bolu arası hatırladığım kadarıyla 2-3 saat sürüyor.
                              İnsignia ile mi?
                              İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

yok <115 bg olanlar i&#231;in ge&#231;erli ihihi 1.6 Vectra 210 yapıyor, 1.9 CDTI'da 180 hp Insignia'dan aşağı kalmaz, Ankara'dan toplanıp beraber gelirler
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X