Abant, samsun, çorum, ankara merkez yada bu çevrede bir yer bence olabilir. Hafta sonu olması tercih sebebi tabi.
Mehmet hocam bu istanbul ekibine bi gösterelim yahu. Anadolu tembel falan diyolar Aslında olay tembellik değil. İstanbulda bir sürü arkadaş var. Biraraya gelmek bi program yapmak çok daha kolay. Burada her şehirde bir kaç kişi var. Herkes farklı farklı şehirlerde duruyor. E hal böyle olunca da birarayaq gelmek biraz daha zor oluyor. Ama eminim bi kez şeytanın bacağını kırarsak gerisi gelir. Anadolu ateşini yakarız taaaaaa İstanbullardan görünür Walla.
Saygılar...
Ateşi biz yaktık siz büyütün
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
oooo hızlı şöförler çoğalıyor, sayın ufuk bey siz eşkişehirden kalkıp ta bizim için buralara kadar geldiniz, sizi tebrik etmek gerek gerçekten, eskişehire kadar gelebilcek üye sayısı çok az olur düşünüyorum, onun için ortada buluşma fikri daha parlak geliyor....
oooo hızlı şöförler çoğalıyor, sayın ufuk bey siz eşkişehirden kalkıp ta bizim için buralara kadar geldiniz, sizi tebrik etmek gerek gerçekten, eskişehire kadar gelebilcek üye sayısı çok az olur düşünüyorum, onun için ortada buluşma fikri daha parlak geliyor....
hasan bey seninlede yarışmak istiyorum bende birde videon var ayrıca cok güzel herhalde senin arac fatih abimin yanında cektim resmen ucuyordu herkes hayran kaldı nasıl hızlanıyor diye Eskişehirde gelmek ve sizin gösterdiğiniz ilgi alaka için ben teşekkür ederim tahmin etmiyordum bu kadar sıcak bir ortamı .... buluşmanın ortak noktası bence eskişehir 2,5 saatde gelirsiniz inşallah
29 yada 30 Ocak nasıl? daha fazla uzatmayalım. sonra adımız çıkıyor rolleyes
bana 29 biraz daha uygun. tercihleri alalım? ondan sonra ortak nokta bakarız
ufuk bey ben varım, eskişehire gelmek, sizlerle sohbet etmek, sıcak samimi bi ortamda olmak bana zevk verir, her türlü yarişirizda
ama sizin o tarafta radar çok sanırım, yeni yoldan bi vezirhan yapar döneriz gazlaya gazlaya, istanbul şöförleri tehlikelidir ama dikkat et
bizim buraya kadar radar olmaz bir tek cukurhisardan cıkınca esk girişte vardır esk ankara tarafında dogru radar cok ...istanbul söförleri tehlikeli hızlı oldukları için kendimize rakip görüyoruz gerisi civata söför şaka bir yana Eskişehirde buluşma cok güzel olur yerel basınlada konuştum birde bende motorculuk var onlarda destek verirler saglam bir grup eskişehir motorize afet timi EMAT başkanla konuştum destek vercekler cumartesi boza içme partisi var orayada davetliyim karakedi bozacısı sponsorumuz
hasan bey ben kendime rakip seninle fatih abiyi gördüm digerleri sakata gelebilir diye düşünüyorum tehlikeli riskli kullanıyolar ustalık oda degil benim fikrim eleştiri yaptıgım arkadaşlarımın hepsinden özür diliyorum
aramızdaki herkesin şöförlüğü, tecrübesi güzel bence, insigniayı herkes kullanamaz, zaptedemez sonuçta, ama tabi aramızda daha yetenekli sürücülerde mevcut, bi elin 5 parmağı bile farklıdır, ben kendimi kimseden yüksek görmem, bi laf vardır; el tokatını yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış" büyüklere saygım, küçüklerime sevgim vardır, bükemediğim eli öpmesinide bilirim....
kendinize beni rakip görmeniz beni mutlu etti, demekki farklı bi sürüs stilim var ve bu hemen farkediliyor bi sonraki buluşmada fatih abi, sen ve ben, 3 ümüz uygun bi yolda gazlarız.... adrenalinin doruklarına ulaşırız....
Yorum