Merhaba Arkadaşlar
Insignia team ile Türkiye çapında Rekora Koşuyoruz
Bugun direk ulaşabildiğim ve beni , kırmayıp Ok dönen ekstra takım arkadaşlarımızı paylaşıyorum.
Emre - Se7en
Ercüment - Ercü
Kaan - keramos
Erhan Kızılay -Andronava + 1 Eşi
Murat Nalcı -Muymuy + 1 eşi
Burçin her an uye olabilir...
Şamil - Samil_N
En ksıa sürede netleştrip dönüş yapacak olan arkadaşlar - Serdar, Seha, Onur. Arkadaşlar gelme imkanı bulursa aileleri ile gelirler.
az once Nurettin bey aradı,nazik dawetinize bende katılıyorum.arabam gelmedi daha umarım insigniasız ilk ve son aktiwitem olur acıbademdeyım ben acaba buraya giderken kayışdagından mı yoksa başıbuyukten gelmek mi mantıklı olur ?? hepinize selamlar...
Buluşma Zamanı Daha önceden Avrupa yakası için 14:00 demiştik eğer sizler içinde uygunsa 30 dk erkene çekmek istedik daha fazla görüşüp muhabbet ermek için birde son gelişmeleri bu konunun birinci mesajında güncelliyorum en son cumartesi akşamı kontrol etmeyi unutmayın.
Avrupa Yakası gelenleri için Saat 13:30 - 13:45 arasında İkinci köprünün çıkışında toplanılacak.
Anadolu yakası için de 14:15-14:30 arasıda Carrefouda otopark dolu olacağı düşünüdüğü için Ataşehirin girişinde opet var sağda orda buluşulacak bu kadar arabayı nerde toplayacaksak
Bu arada kalan boş zaman için alternatif programlara açığız
Saat 16:00 gibi Çamevinde operasyona başlayabiliriz saat 17:00 da yemek servisi başlar 18:00 da biter 18:30 da kahveleri içmeye başlarız sohbetler ederiz
Anadolu yakasında alternatif bir buluşma yeri önere bilirsiniz birde karşıda olan arkadaşlarımızdan biri mekanın yolunu öğrenirse iyi olur mekan bulacağız diye istanbul turu atmayalım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ataşehir Opet'i geçer geçmez sağda boş yer bulmakta zorluk çekebilirsiniz. O nedenle size tavsiyem Ataşehir Opet'e gelmeden gene sağ kol üzerinde Ataşehir Balıkçısını göreceksiniz. Balıkçıyı geçince sağa doğru yol ayrılır köşede taksi durağı vardır. Taksi durağının arkası da Opet zaten.
Balıkçıyı geçer geçmez sağa dönen yola girerseniz o cadde geniştir; arka arkaya dizilirsiniz rahat rahat
Bana uygun gibi geldi
Buluşma Zamanı Daha önceden Avrupa yakası için 14:00 demiştik eğer sizler içinde uygunsa 30 dk erkene çekmek istedik daha fazla görüşüp muhabbet ermek için birde son gelişmeleri bu konunun birinci mesajında güncelliyorum en son cumartesi akşamı kontrol etmeyi unutmayın.
Fatih'cim yarın gün içinde konuşalım sayıyı 3 aşağı 5 yukarı hesaplayıp Çamevini arayıp rezervasyon yaptıralım ki adamlar hazırlık yapsınlar malum sayı arttı.
Avrupa Yakası gelenleri için Saat 13:30 - 13:45 arasında İkinci köprünün çıkışında toplanılacak.
Anadolu yakası için de 14:15-14:30 arasıda Carrefouda otopark dolu olacağı düşünüdüğü için Ataşehirin girişinde opet var sağda orda buluşulacak bu kadar arabayı nerde toplayacaksak
Bu arada kalan boş zaman için alternatif programlara açığız
Saat 16:00 gibi Çamevinde operasyona başlayabiliriz saat 17:00 da yemek servisi başlar 18:00 da biter 18:30 da kahveleri içmeye başlarız sohbetler ederiz
Anadolu yakasında alternatif bir buluşma yeri önere bilirsiniz birde karşıda olan arkadaşlarımızdan biri mekanın yolunu öğrenirse iyi olur mekan bulacağız diye istanbul turu atmayalım
Arabasızlıktan dolayı gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlarımız var ise istanbulun her yerinden birileri geliyor sizleri alabiliriz bize bilgi verin lütfen
Bu teklif arabasız olanlar içindir haha
Yorum