Arkadaşlar buluşma için Anadolu yakasında güzel bir yer buldum kuzu çevirme yapıyorlar büyük bir otoparkı var ve şehre hakim bir tepede deniz manzaralı bir yer katılım olursa güzel olabilir fix menü için konuşup sizlere haber vericem aşağıdaki linkten mekana bakabilirsiniz
Arkadaşlar buluşma için Anadolu yakasında güzel bir yer buldum kuzu çevirme yapıyorlar büyük bir otoparkı var ve şehre hakim bir tepede deniz manzaralı bir yer katılım olursa güzel olabilir fix menü için konuşup sizlere haber vericem aşağıdaki linkten mekana bakabilirsiniz
Arkadaşlar mekan ile konuştum bize özel menü fiyatı aldım
Kişi Başı 35 TL
Çorba
2 Çeşit Zeytinyağlı
Salata
Güveçte Yoğurt
Kuzu Çevirme
Tatlı
Semaverde Çay servisi
Tam katılım sayısı belirlenirse iyi olur
Kişi Başı 35 TL
Çorba
2 Çeşit Zeytinyağlı
Salata
Güveçte Yoğurt
Kuzu Çevirme
Tatlı
Semaverde Çay servisi
Sezai beyden fiyatlar alınmıştır) kuzunun pişmiş kilosu 60 tl bir kuzu yaklaşık 10 kg geliyor..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Kişi Başı 35 TL
Çorba
2 Çeşit Zeytinyağlı
Salata
Güveçte Yoğurt
Kuzu Çevirme
Tatlı
Semaverde Çay servisi
Sezai beyden fiyatlar alınmıştır) kuzunun pişmiş kilosu 60 tl bir kuzu yaklaşık 10 kg geliyor..
Sağolsun Sezai bey iyi bir fiyat verdi bizim için
Bize özek kuzu çevirme ve kişi başı 35 TL
Kişi Başı 35 TL
Çorba
2 Çeşit Zeytinyağlı
Salata
Güveçte Yoğurt
Kuzu Çevirme
Tatlı
Semaverde Çay servisi
Sağolsun Sezai bey iyi bir fiyat verdi bizim için
Bize özek kuzu çevirme ve kişi başı 35 TL
Menüye 1 adet meşrubatta dahil edilmiştir bilginize
Benim yerler arasındaki fikrimi söylemek istiyorum ;
İki yerde gerçekten güzel Polonez Park sanki daha açık bir mekan piknik ve eğlence için güzel havaların durumu dengesiz olduğu için yağmurlu bir hava olursa sorun yaşarız diğer bir tarafta Çamevi nin kapalı bir mekanı var sizler ne düşünüyorsunuz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Benim yerler arasındaki fikrimi söylemek istiyorum ;
İki yerde gerçekten güzel Polonez Park sanki daha açık bir mekan piknik ve eğlence için güzel havaların durumu dengesiz olduğu için yağmurlu bir hava olursa sorun yaşarız diğer bir tarafta Çamevi nin kapalı bir mekanı var sizler ne düşünüyorsunuz
Yorum