peki ben sizleri nasıl taniyacam orda (ilk bulusmamda) haha
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Odakta buluşacaksanız E5 ten geleceksin Haliç köprüsünü geçtikten sonra tünelin altından geçiyorsunuz dikkat etmeniz gereken bir yer var Metrobüs otobüslerinin dönmesi için bir köprü var onu geçince yan yola girmen lazım yoksa buluşamazsın yolun sağ tarfında kalıyor orda Yeşil kundura var bir partinin binası var ve odak var büyük bir bina buluşursunuz E5 kenarı ama o bölgede transit yol ve yan yo diye ayırınca gideceğin yere giremezsen 5 km sonra tekrar dönüş yapman lazım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Merhaba arkadaşlar,
Gökhan abimiz önceden gittiğini ve Park etmenin imkanı olmadığın iletti.
Dolayısıyla Buluşmayı Atakoy Atrium da buluşmayı önerdi.
O sebepten dolayı İlk buluşma faslını orada yapalım diyoruz.
Atriumu bilmeyen için tarih olması için iletiyorum. Şirin evler ve atakoy metrosunun e5 üzerindeki durapından ataköy kısmına yalınç Bir alış veriş merkezi. Oranın otoparkı var. Saat 14 :00 de orada bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Cebimi tekrar veriyorum 0535 305 22 23
arkadaşlar fuara katılıcagımı solemıstım ama katılamıyorum, sabah arabamın yanına gıttıgımde ne goreyım, tavana tugla dusmus, tabı tavan kaportasını yamultmus, folyo kaplama oldugu ıcın boyaya zarar verıp vermedıgını henuz goremedım, bırazdan folyoyu sokturmeye gıtcem, auto kınge ugradım kapalıydı, umarım boya ıslemı yaptımadan kurtarabılırler, sabah sabah butun keyfım kactı, fuarada pazar gıderım artık, gelıcem deyıpte gelemedıgım ıcın kusura bakmayın, sızlere ıyı eglenceler....
Tv haberlerde gördüm opc'nin başı baya bi kalabalıktı o kadar güzel araç bi arada çok şanslısınız çooooook.
Türkiye'de il olarak sadece istanbul var ya...
Yorum