33 alr plakayı yolda gordum bende de ınsgnıa vardı tt 426 bı sure yan yana gıttık
fuara geldım bende ama aılecek geldık o yuzden sızle gelemedım kusura bakmayın
33 alr plakayı yolda gordum bende de ınsgnıa vardı tt 426 bı sure yan yana gıttık
fuara geldım bende ama aılecek geldık o yuzden sızle gelemedım kusura bakmayın
aynen bende gordum baktım ama dedım herhalde forumdan deıl sende ıcerden tepkı vermeyınce sadece yan yana durmakla kaldık
bende baktım da camlar fılmlı goremedım pek hosgeldnz ıstanbula
hosbulduk arabada konusuyoduk aslında acaba yandakı arabadakıler forumdan mı dıe sonra baktım içeri dedım herhalde deıl bıde baban kullanıyordu demı aracı sen yan koltuktaydın sanırım
bize tatil yok maalesef katılamadım anca fuara p.tesi yada salı gidicem opcye bittim hele ön ızgara rüyalarıma giricek ) taktım kafaya getirtcem onu artık orjinal ızgarayla kullanamam arabayı uçurmuş resmen)
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
bende baktım da camlar fılmlı goremedım pek hosgeldnz ıstanbula
hosbulduk arabada konusuyoduk aslında acaba yandakı arabadakıler forumdan mı dıe sonra baktım içeri dedım herhalde deıl bıde baban kullanıyordu demı aracı sen yan koltuktaydın sanırım
aynen baba olunca bız yan koltuktayız egzos sesı fenaydı yalnız cok hosuma gıttı dur kalkta bellı oluo baya
Yorum