Arkadaşlar ben bu gün kısaca bir gezinti yaptım VIP günü olmasına rağmen otoparkta zor yer buldum felaket bir yağmur ve soğuk hava her neyse içeri girdim araçlar güzel anlatılmaz gezilir ve görülür opel standı 5 salondaydı yanlış hatırlamıyorsam büyük bir yeri kapatmışlar güzel Astra GT yeni hali süperdi 21" jantlı lastikleri de süperdi insignia gt tek kapı konsept versiyonu ve opcler vardı diğerlerini saymıyor örnek olsun diye bir video cektim fazla çekmedim merak edin gelin diye
Arkadaşlar ben bu gün kısaca bir gezinti yaptım VIP günü olmasına rağmen otoparkta zor yer buldum felaket bir yağmur ve soğuk hava her neyse içeri girdim araçlar güzel anlatılmaz gezilir ve görülür opel standı 5 salondaydı yanlış hatırlamıyorsam büyük bir yeri kapatmışlar güzel Astra GT yeni hali süperdi 21" jantlı lastikleri de süperdi insignia gt tek kapı konsept versiyonu ve opcler vardı diğerlerini saymıyor örnek olsun diye bir video cektim fazla çekmedim merak edin gelin diye
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Arkadaşlar yarın 14:00 da otoparkta buluşuruz demiştim ama yağmur ve soğuk sebebi ile biraz zor olacak gibi birde otoparkta yer bulma olayı olduğu için mecburen dağılacağız ama ana giriş kısımında büyük kolidorda yemek yenen yerde gişelerin orda buluşuruz 14:00 da sonradan gelmek isteyen olursa Pm den telefon numaralarını atarsanız sizi telefonla arayıp buluşma kolaylaştırırız
Katılım Çok olmasını bekliyoruz sonra ah vah demeyin keşke gelecektim ama olmadı demeyin kırın zincirlerinizi gelin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum