Ynt: Yeni Buluşma İçin Yer ve Zaman Belirlenmesi...!!!!!
Gerçekten 29 Ekim çok mantıklı gözüküyor ama tüm yorumlar gene İstanbul'dan geliyor.
Ankara ötesinden ses gelmiyor. Hadi arkadaşlar sizler için orta Anadolu'ya odaklandık.
Ses verin...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Ankara'dan ses gelmiyor diye ben dedim,evet sizden başka kimseden ses çıkmadı.Ayrıca 29.Ekim de isteyen konaklayabilir,işi olan da dönebilir diye düşündüm.
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Arkadaşlar ankaradan ses gelmiyor denmiş.Nasıl ses gelmiyor?
abi Ankara geçen sene ilk buluşma da İstanbul'dan daha kalabalık ekip çıkartmıştı. ona göre şuan burada yorum yazan Ankara'lıların sayısı hayli az
bir öneri;
1-2 günlük buluşma için yine tarih 29 ekim Kızılcahamam olsun.
bunun öncesinde Ankaralılar Ankara içinde kendiniz buluşma yapabilirsiniz, her buluşmanın Ank-İst. olması gerekmiyor nasıl olsa. İstanbulluların her hafta toplandığını unutmayın ihihi
hem Ankara içi olacağı için katılımınız fazla olur, hem ekibinizi belirlersiniz, daha önce buluşmaya katılmamış olanlar ortama ısınır vs.
İzmir İzmir İzmir
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
29 ekim bence süper isteyen günübirlik isteyen pazara kadar kalır.. hem sonbahar orman örtüsü muhteşem olur güzel fotolar çekeriz.. AKILLI DÜŞÜNÜN derim )
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum