Ynt: Yeni Buluşma İçin Yer ve Zaman Belirlenmesi...!!!!!
Orjinal yazı sahibi: ted79
Kızılcahamam mükemmel fikir, İstanbul'dan gelecekler için TEM sıkıntının yarısını çözer. Zaten pilotlarımıza tüm yollar kısa gelir o da ayrı mesele.
Sevgili Facomx, Ankara'da çalacak kapı araman gerekmeyecek, sen de her kapıyı açacak tatlı dil var merak etme. Ayrıca, bizim kapılarımız ardına kadar açık.
Allah Razı olsun hepinizden.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
nurettın abi suan kayseriye gidiyorum yoldayım bu izni bile esentiyondan aldım artık ocak 1 e kadar imkansız izin istemem... Hanım köylü mert bile gelir ben yine gelemem@)
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
nurettın abi suan kayseriye gidiyorum yoldayım bu izni bile esentiyondan aldım artık ocak 1 e kadar imkansız izin istemem... Hanım köylü mert bile gelir ben yine gelemem@)
Kaynanı öldür, müsade verirler o zaman ) hemde seve seve gönderirler
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Öncelikle orada geçecek zaman konusunda ortak fikre sahip olmamız lazım.. kimine göre günübirlik . kimine göre 2 günlük kalan olursada daha uzun zamanlı bir gezi olsun derim ve bunu okullarınn tatil olduğu bir güne denk getirmeyi öneriyorum..bunun için gelecek arkadaşların isimlerini ve hangi günlerde müsait olacağını belirtmelerini rica edeceğim.. Saygılarımla
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Sufy bey, ara tatili aradan çıkarmış olacak galiba ..
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Öncelikle orada geçecek zaman konusunda ortak fikre sahip olmamız lazım.. kimine göre günübirlik . kimine göre 2 günlük kalan olursada daha uzun zamanlı bir gezi olsun derim ve bunu okullarınn tatil olduğu bir güne denk getirmeyi öneriyorum..bunun için gelecek arkadaşların isimlerini ve hangi günlerde müsait olacağını belirtmelerini rica edeceğim.. Saygılarımla
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum