Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Abant Buluşmasının Ardından..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Abant Buluşmasının Ardından..

Selam Takımım
    Fotolar laptop'a iniyor. Ondan sonra da Photobuckete. Nihayetinde de tüm Insignia severlerin beğensine.
    Bugünün nasıl geçtiğini soru cevap ile iletiyorum.
    -Sabah güneşin ilk ışıkları ile uyandık mııı?
    - Uyandııık !!!
    - Tam 7:30 da Buluşma yerine geldik miii?
    - Geldiiiik.
    - O arada İstanbul'dan katılan InsigniaTeam arkadaşlarımızla görüşür görüşmez espirilileri patlattık mıııı?
    - Patlattık.
    - Yola koyulduk muuuu ?
    -Koyulduuuk
    - Hareket halinde iken TEM Ankara istikmetinde 4 şeridi de kapatıp Foto çektik miii?
    -Çektiiik!!!!
    - KTN uçağı ile pikeler yaptı mııı? Yaptıııı. Artiiiz miii ? Artiiiz
    -Uçarın yerine inişe geçtik miii ? Geçtiik....
    -Dakik Ankara Takımı ve Kahraman Mehmet Abimiz ve ailesi geldiii miii? Geldiiii !!!
    -19.09.2010 Türkiye Bolu Abant Buluşması Gerçekleşti miii?
    - Gerçekleştiiii. Duyamıyoruuuum ?
    -GERÇEKLEŞTİİİİİİ. Yuksek sesle Olley Olley Olleey
    -Toplam Kaç araç olduk? sihirli sayııı Onüüüüç.
    Temiz dağ havasında Kahvaltımızı ettik.
    Fatih Beyin açılış konuşması ile Aramızdaki samimiyeti ve muhabbeti pekiştirdik.
    Sonra emir geldi Araç Bin!
    Ve ip gibi uzayan Bolu yollarına aktık. Araç konvoyu tabiki çok uzundu. Araçlarımız uzun çünkü ve katılım iyidi.
    Köylüler bize baktı. Bizim yanımızdan ve gerimizde kalan araçlardan insanlar fotoğraf makinlerini çıkarıp bizi çekti. Hayran bakışlar. Hayret edenler
    Yok böyle bir duygu. Özel fotoğrafçımız da yol boyunca hünerlerini gösterdi. Erhan Sunrooftan beline kadar çıkıp prof. bir çekim merasmi yaptı. Sağolsun.
    Boluda göl başında kurulup dağda yapılan çayın keyfine vardık. Tekrar bir mekana kurulup Akşam yemeklerimizi yedik. Ve tabiki Çekiliş ve Hediyeler dağıtıldı.Herkese yetecek kadar sürpriz vardı. Bereketli bir Club olmuşuz meğersem.
    Gelelim Ciddiyete. Bize destek veren Sponsorlarımıza.Teşekkürlerimizi sunuyorum. Opel Odak ve Opel Ataköy
    FlayAudio , Cyclone ve Michelin.

Onlar sayesinde katılan uyelerimize, çok hoş ve güzel sürpriz hediyeler ile çekilişler yapılmıştır.
    Bunları sıralamam gerekirse.Boya koruma, Motor bakım, Koltuk bakımı, Tishirtler,Alarm sistemleri, Xenon far kiti, Kupalar,
    Mütevazi InsigniaTeam Yönetiminden katkılar Fatih beye, Erhan beye, Opel Odak Tesis Müdürü Ferhat beye, Opel Ataköy Doğan beye yardım ve emeklerine de çok teşekkür ederim.
    Katılan ve bizi biz yapan Tüm Club uyelerimize de çok teşekkür ederim. Club arkadaşlarımızın Eşleri ve evlatları ile katılımı da Klubumuzun ayrı bir havasını ve değerini gösterdi. Özveri için teşekkür ederim.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

abi başta fatih abi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim sizinle buluşmak çok büyük bir keyifti elimde birkaç foto ve resim var bende en kısa sürede ekliycem

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

ilk fotolar benden olsun

Yorum

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Birde abant milli parkında küçük bir video var

Yorum

Öncelikle Bizleri Destekleyen "Opel Odak , Opel Ataköy , FlayAudio ve Cyclone" e Teşekkürler Daha Sonra Katılan Herkese Teşekkür Etmek Lazım Çok Güzel Bir Organizasyondu Her Yaştan Kişiler Vardı Daha Çok Katılım Olması Dileğiyle

Yorum

İnanılmaz süper qörünüyor şunların duruşuna bakın
            Gelemedik ama yaşadığınız keyfi qeçirdiğiniz qüzel qünü tahmin etmek, hele şu fotoları qördükten sonra, hiçte zor değil
            Daha çok foto,yorum vs paylaşımlar bekliyoruz hem de MERAKLA!

obaa yourock obaa

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Arkadaşlar ;

Bu gün gerçekten çok keyifli mutlu ve aksiyon dolu bir gün geçirdik ;

Bu arada Opel Ataköy'e
              Gözlük Kabı,
              Boya Koruma,
              Motor Koruma,
              Koltuk bakım ve koruma,
              Mehmet efendi Kahvesi ve ikili fincan Takımı (Bir Kahvenin Kırk yıl hatırı olur)
              Opel Tişörtleri,

Opel Odak'a
              Boya Koruma,
              Motor Koruma,
              Kupa ve anahtarlık,
              Araç Alarm Sistemi ve Bu arada Odak yönetiminin bizi yalnız bırakmadıkları ve kaplan dişli Insignia ile katıldıkları için teşekkürler

Cyclon'e
              Xenon Kit,
              Araç Alarm Sistemi
              ,Flyaudio ve Michelin(Gömlek) yönetimine en içten dileklerimle InsigniaTeam üyeleri adına teşekkür etmek istiyorum.

Gidişte keyifli bir yolculuk yaptık ufak tefek aksiyon hareketleri ve yolları kapatarak çektiğimiz resimler mükemmeldi ve Bolu dağında Uçarın tesislerinde Ankaradan gelen arkadaşlarımıza Amasya (Merzifon) dan gelen arkadaşımızda katılınca tam bir Türkiye buluşmasını sağladık diye düşünüyorum çok güzel bir tesiste keyifli bir kahvaltıdan sonra abanta geçtik Abant girişindi Milli park müdürlüğü araç başına para alıyor Mudurnuya gidiyorum dedim ücret vermedim diğer arakdaşlar vermiş güzel bir manzara ve temiz havalarımız alırken şaşırtan süpriz gerçekleşti gelemeyeceğini düşündüğümüz Gökhan ve Görkem bey de katıldı ekip tamamlandı ve muhabbet çoğaldı dönüşte ise özellikle Erhan,Gokhan(Polis),Fatih istanbula kadara anlatılmayacak yaşanacak keyifli bir yolculuk yaptık çok yoğun trafik olmasına rağmen arkadaşları tebrik ediyorum her birimiz bir birimizden süperiz Mert olsaydı takılamazdı

Benim araçta 4 kişiydik onur gerekli yorumları yapar.

Bu gün bu özel buluşmaya katılan bütün insigniateam üyelerine tekrar teşekkür ediyorum 2 yaşından 45 yaşına kadar her yaştan sevenlerimizle beraberdik.

Bu arada resimlerde ve videolarda katılamayan üyelerimizde görmek istiyoruz.

Tebrikler obaa

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Umarım tüm arkadaşlar sorunsuz olarak evlerine ulaşmışlardır.

zeytin (Nurettin) , Facomx (Fatih) ve Çağrı , en büyük çaba ve özveri ve buluşmanın yükü sizdeydi. Kocaman teşekkürler .
                Helal olsun size. clapclap clapclap

Peşinden OPEL ATAKÖY, OPEL ODAK, Flyaudio, Cyclone, Michelin ve diğer sponsorlara destekleri için kocaman teşekkürler. Bundan sonrada desteklerini artarak bekliyoruz. clapclap clapclap

Herkes Erhana yüklendi. Hoşgorüsü için teşekkürler. Anlaşılan dönüş yolunda Gökhan kardeşimiz Erhana bir kıyak geçmiş, Erhanı sevindirmiş biraz. haha

Katılım ve varlıkları ile ortamı şenlendiren, hoş sohbet bir ortam oluşmasını sağlayan tüm arkadaşlara geldikleri için teşekkürler.
                Allah keselerine bereket versin. Malum benzin fiyatları .

Tekrar buluşmak dileği ile şimdilik esenkalın.
                Ömer Efendi son sözüm sana, 10 metreden fazla bize yaklaşmanı yasaklıyorum .

Sevgili Fatih, bir türlü öğrenemedin Amasya değil MERZİFON

Son not sana Mert : Evet debriyaj mevzuunda epey bir kulaklarını çınlattık.
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Gerçekten mükemmel bir buluşma olmuş herkesi tebrik ediyorum.Tatilde olmasydım kesinlikle gelirdim diyorum.

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

fatih abinin dediği trafikli yol hakkındaki görüşlerimi belirteyim adapazarından istanbula kadar çok trafik vardı fakat erhan-fatih-gökhan 3lüsü sayesinde yol inanılmaz keyifli geçti. adrenalin seviyesi üst noktalardaydı bugün şunu anladımki bu 3lüye rakip yok gibi (kimse alınmasın lütfen )
                    hakikaten çok güzel ve eğlenceli bir buluşma oldu. inş daha güzellerini yaparız

Yorum

Nasıl güzel vakit geçirdiğinizi az çok kestirebiliyorum, keşke yakın olaydık da bizde geleydik.İnşallah bir dahakine kısmet olur. rolleyes
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Nurettin, bugünü çok güzel anlatmış. Emeği geçen herkese teşekkürler.
                        OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

Diadavidof gelmedin çok keyifli bir organizasyonu kaçırdın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                            Nasıl güzel vakit geçirdiğinizi az çok kestirebiliyorum, keşke yakın olaydık da bizde geleydik.İnşallah bir dahakine kısmet olur. rolleyes
                            İnşallah bir gün kısmet olur

Yorum

resmiler biraz zor gidiyor. ama yükleniyor arkadaşlar...
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X