Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Abant Buluşmasının Ardından..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Abant Buluşmasının Ardından..

birşey eklememize gerek yok abi, tüm detayıyla yazmışsın ihihi
    otobana çıktıktan sonra 130-140'ın altına düştüğümüzü görmedim, zaman zaman 180-190'e kadar ara hızlanmalarında oldu.
    ortalama tüketim 8,9-9,0 arasında gidip geldi sürekli. ben daha fazla yakacağını düşünmüştüm. sanırım tour modunun bir nimeti ihihi

ve buda aracın ekranda verdiği tüketim değerlerinin doğru olduğunu gösteriyor.
    InsigniaTEAM

Yorum

Abant ile ilgili fotoğraflar yüklenmiştir

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

ted79 abimizin de yazdığı gibi zaman zaman sakin zaman zamanda yüksek hızlarda yolculuk yaptık. Tour modunun etkisimidir bilmiyorum ama yüksek hızlarda bile hızı hiç hissettirmeden yolda süzülerek gittik.

Yakıt konusunda da bence gayet başarılı rakamlar ortaya çıktı, ben eğer Vectra ile o hızlarda gitmiş olsaydım 11-12 litrenin altında yakmazdı ayrıca motor sesinden bahsetmeye gerek duymuyorum çünkü bir çoğunuz zaten eski Vectra kullanıcısısınız.

ted79 abimize ve Çağrı'ya bu keyifli yolculuktan dolayı tekrar teşekkür ederim, bir dahakine kısmetse benimkiyle gideriz hiho

Yorum

bu aralar kımse bulusmalardan bahsetmıyor
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Biz İstanbul olarak ufak tefek buluşmalar yapıyoruz ama diğer illerde ki arkadaşlar yapamıyor bunuda anlamış değilim mesala siz Faruk bey Mehmet beyle buluşuyormusunuz ve o civardaki diğer arkadaşlarla tabiki hayır ama ben oralara gelince hepinizi birleştiren bir anadaolu buluşması yapacağım o güne kadar beklemeyin sizler ön buluşmaları yapın burda dediklerim sadece Amasya için değil diğer iller içinde geçerlidir.

Keyifli Sohbetler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

herkes istanbul ekibinden bişeyler bekliyor Anadolu, uyanın artık
              F30 Sport+

Yorum

sayın facomx katılıyorum size Bizler koca İstanbul'da toplu buluşmalar hariç,münferit buluşmalarda yapıyoruz öyle değil mi
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ben mehmet bey le sık sık gorusuyorum aracları alalı 2 kez gorustuk
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                    Belge isteriz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                      abi İstanbul her hafta beraber

bizim bölge de genişlemeye başladı Amasya, Tokat vs. bende gelirim, uygun bir zaman ayarlamak lazım aslında.
                      InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                      X