Arkadaşlar, Abant'ta çok güzel bir gün geçirmemizde emeği olan herkese çok teşekkürler. Ankara katılımı kısıtlıydı ama hepinizin yerine eğlendik, yedik içtik muhabbet ettik. İnşallah bir sonraki toplantı daha geniş katılımlı olur. Sponsor firmalarımızın katkıları ve hediyeleri de bizleri mutlu etti. Ankara'dan OPİS'te katılabilseydi, çorbada onların da tuzu olurdu mutlaka. Neyse bir daha ki sefere diyelim. Yalnız şunu belirtmeden geçemeyeceğim, bu kadar çok şahane Insignia'yı; Bolu dağı eteklerinde Uçar'ın Yerinde, Abant gölü kenarında ve Orman içinde Sabahattin'in Yerinin önündeki park yerinde gören ve merakla inceleyen nice pahalı araç sahibi eminim çok iç geçirmişdir. Kulübümüzün bu geniş katılımlı ilk toplantısı inşallah sonrakilere öncü olur ve daha uzaklardan katılım sağlayacakları motive eder. Ben de çektiğim fotoları en kısa sürede yayınlayacağım. Herşey gönlünüzce olsun.
PS. Geziye katılmak için önceleri burun kıvıran eşim ve oğlum, gelmediklerine pişman olduklarını belirtip tüm katılımcılara sevgi ve selamların gönderdiler. Bu arada, Çağrı seni en kısa sürede AŞTİ'ye yetiştirmeye çalıştım. Umarım geri kalan Çorum yolculuğun iyi geçmiştir.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Ankaradan da güçlü bir ekip kurulması için beklentim var tabi. Aslında sedece benim değil.
Ankaraya daha yakın orta ve doğu bölgelerden. Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Mersin.
Hakan bey siz en eski uyelerdensiniz. Birlşetirci rolunuz önemli.
Aktif bir katılım için ilk önce local olarak güçlenmeniz önemli.
Utku bey Ankarada bir buluşma ve katılım sağlanması için Hakan bey ile ilrtibata geçmeniz rica ederim.
İlk kapsamlı buluşma Anakra tarafından yapılmıştı. Hatırlatim.
Tüm buluşmalarda Ortak bir durum söz konusu Zaman yetmiyor.
Aslında bir sonraki Türkiye buluşmasında Konaklamalı bir organziasyon için tetikleme yapmış oluyorum.
Not.: Hakan bey eşiniz ve oğlunuz katılma yönünde isteklerini ve arzularını değiştirdikleri için teşekkür ve tebrik ediyorum.
Insignia Team oalrak bana tüm uğraş ve buluşmalarda destek veren ve bir çok fotoğrafı kendisi bizzat çeken Eşime buradan teşekkürlerimi resmi olarak iletiyorum
Opel Türkiye davet etse bu kadar güzel ve samimi bir ortam oluşturamaz arkadaşlarımız 900 ,500,600 km yol yaptık her birimiz en az 1 depo benzin harcadık bu keyifli ve samimi toplantı için
Tüm Üyelerimizi bekliyoruz korkmayın çok keyifli oluyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Arkadaşlar konuyu Buluşma öncesi ve sonrası olarak bölmemizde bir sakınca var mı ?
Bir düzenleme yapılsa daha rahat olur düşüncesindeyim diyordum ki aslında bu yapıldı ))
Eş zamanlı düşünmeye de başlamışız. Anlaşılan . Leb ....
şöyle resimlere bakıyorum o kadar güzel görüntüler ki insanın içi gidiyor gercekten aranızda olma isteğim iki katı çıktı,ama biz gelemeyen ankaralılar olarak en kısa zamandada bi ankara buluşması organize etmeyi düşünüyorum eymir gölünde yada gölbaşı tarafında maden illa bi göl olacak bizde en alasını yaparız
yakın zamanda ankaralılar toplanalım içimize dert olacak bu buluşma
Katılanlara .. katılmayanlar .. iç geçirenlere . geçirmeyenlere herkese tşk ederim bir bütün olarak herşeyi ile harika gün geçirdik.. darısı gelmeyenlere ve böyle bir organizasyon tekrarlandığında tekrar gelmek isteyenelere
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Katılan katılamayan herkese çok teşekkürler.
Mehmet abi, yoğun iş döneminde bir fırsat oluşturup katılabildiğin için sana da çok teşekkürler. (pdf'leri bekliyorum ihihi )
Nurettin & Fatih abi, tüm emek ve çabalarınız için,
Opel Odak & Opel Ataköy destekleriniz için,
Hakan abi, bize aracında yer ayırdığın için ihihi
Onur & Mert, bu günü güzel karelerle ölümsüzleştirdiğiniz için
Erhan & Gökhan abi, bütün gün eğlence kaynağımız olduğunuz için
ve buluşmaya katılıp bu güzel ortama katkısı bulunan herkese çok çok teşekkürler.
Hakan abi, 20:00'da Aşti'deydik, 20:30'a otobüs buldum. zaten Aşti'de bir yerden bir yere gitmek saatler sürdüğü için bekleme yada gecikme gibi bir sorunum olmadı ihihi
Onur, videolar olmazsa olmaz, izin de geldi zaten
Abant'ta da belirtmiştim, hatırlatıyım,
çektiğiniz fotoğraf ve videoları (mümkünse orj. çözünürlükte) rar'layıp rapidshare, hotfile vs. sitelere yükleyip linklerini bana ulaştırırsanız çok memnun olurum.
fotoğrafların sayfalar arasında kaybolmaması ve rahat incelenebilmesi için gerekli düzenlemeleri yapacağım.
masa sol sıra yukarıdan aşağıya:
Odak - Burak
Erhan abinin arkadaşı
Destiny, yeğeni ve eşi
zeytin eşi
Turquaz72 ve eşi
Rae (Fatih abinin oğlu)
FacomX
Seyyah
Gökhan_55 arkadaşı
sağ sıra yukarıdan aşağıya:
Erhnktn