ben de yarım saat kadar önce geldim eve,İnanılmaz güzel bir buluşmanın güzelliklerini eşime anlatıyordum.O da resimlere bakıp çok imrendi.İnşaallah birdahakine o da katılır
Bütün arkadaşlara buradan çok teşekkür ederim.
iyi geceler..
bende saat 12 ,25gibi ancak yola çıkabildim GKM (gökmen) abi ile... saat 14 e yaklaşırken süprizimizi gerçekleştirdik çünkü kimse bilmiyordu bizimde katılacağımıizı) Hele Görkem abiyi neredeyse ben bile bilmiyordum)) Gerçekten çok keyifli normal hayattan çok uzak çok eğlenceli bir gündü benim için.. Dönüşte Fatih abi ve erhanla güzel zaman geçirdik ikisinide tebrik ediyorum sağlam şoförler...
Bu arada organize olmamızda emeği geçen herkese, gelerek keyfimize keyif katan tüm arkadaşlara ve desteğini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ederim...
Bende ehliyetimi alsam ilk buluşmaya gelicem emin olun çok istiyorum böyle bir organizasyona katılmak. İnş bigün kısmet olur aranızda olmak.Fotolara baktım imrendim valla.
Katılamayanlar ne kadar üzülseler haklılar çünkü gerçekten çok güzel bir gün geçirdik (resimleri ve videoları gördükçe içleri gidecek). Herkes çok özverili davranıp bu güzel ortam için çok uzaklardan geldi. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere ve tüm katılımcılara tekrar teşekkürler.
KTN avcısı kendi avlanmış duyduğumuza göre, İstanbul gidişi video ve fotoğrafları dört gözle bekliyoruz. oleyy
Katılım gerçekten güzel olmuş. İlk buluşmanın keyfini almış biri olarak gerçekten kıskandım. Resimlere isimleri de eklerseniz kim kimdir tanımış oluruz.
[center] 2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Yorum