bugece iyidi hhahahah boy boy mehmet abi sahit ahahhahahahdebriaj bitik el salllaya el sallaya hemde ahahhaah günün en iyi yürüyeni gökhan en erken ben yazım diğerleri yaslı insanlar sonucta refleksler falan malüm :P KTN cok iyi olmus arabadan inmek istemedim ne yalan soylim eksozu patlattım sanırsam ses cok iyi, havalimanına giderken MB C nin onünde yanlayınca garibim sinir oldu ilerde fatih abinin kapıya gümlüyordu gıcık oldu resmen C bize yine trafiğin ..... KTN FGJ yle trafiğe cıkılmaz arkadas her bulusmadan 100TL benzin tamamdır öğrenci adamız biz uzun süre yokum arkadas simdi kim kimi gecti dersek :P haha gökhan,Erhan abiyi ,ben fatih abiyi,yani kısacası yine gecenin yıldızı GP :P ehehahh fatih abi bidahakine yavas gidelim :P ahhaha İNSİGNİA TERROR !
arkadaslar utanmayın bir sürü yakın cevrede oturan üye var biliyoruz saklanmayın yemiyoruz gelin artık aramıza kaynasalım edelim , ben ilkten gelemiodum spordan cıkıp maslaktan 18dk da fatih abinin yanında oldum terli terli yani bulusm heyecanı sarıyor insana gelin buyrun , Ercüment abi,gökhan abi,Nurettin abi neredelerdi buarada hala gelemediler eve dikkatinizi cekerim hahahah LPG power gökhanın araba bildiğiniz kız yeni kokuyor daha al sıfır diye sat yani
Yorum