Arkadaslar yakın bir zamanda bulusalım diyorum herkez müsait olduğu günü yazsın ortaklasa bir gün bulup bulusalım diyorum sohbet edip güzel bir istanbulu turu yapalım vs vs cesit cok yani evet ne dersiniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Istanbul Bulusma!
Collapse
X
-
Ynt: Istanbul Bulusma!
Orjinal yazı sahibi: zeytinBen de seve seve katılmak isterim.
Buluşma mekanı olarak önerileriniz var mı ?
Birincisini kaçırdın bari ikincisini kaçırma
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
eğer işyerimdeki problemlerimi çözebilirsem istanbula geleceğim bende katılabilirim..
Facomx: Seninle konuştuğumuz hikaye. Adamları hukuken sıkıştırdık, zararlarımızı tazmin ettirmeye çalışıyoruz.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Fatih abi ile görüştüm Çalıştığımız şirketler yakın yerlerde buluşmak kolay oldu. O yüzden.
Ama tabiki diğer uyeleri de merak ediyorum. Çağrıyı da yanımıza alıp bir araya gelelim diye can atıyorum...
Fatih abi de razı... Bir haftasonu bu olayı gerçekleştirelim. Ankaradaki arakdaşlardan geri kalmayalım değil mi
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Ah deme kardeşim yahu. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bol bol sıvı içmeye. Ilık suda limon sıkıp içmeye ihmaletme.
Dinlenmene bak. Biz sana uyarız... Sensiz büyük buluşma uygun olmazInsignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Çağrı
Kardeş ben Opelin sahibi olsaydım sana en donanımlısından bir insignia kesin hediye ederdim
Sırf bunu bi daha soylemeyesin diye İnsignia kulübü için çalışmaların çok önemli biliyorsun. Ben şu deyimi çok severim "Birlikten kuvvet doğar"
Sen iyileşmeye özen göster. Gerisi de gelir...Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum