Ailemizin fotoğrafçısı ihihi Oğuzhan'ın fotoğraflarıyla başlayalım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2017 Topuk Yaylası fotoğraf paylaşımları
Collapse
X
-
Ynt: 2017 Topuk Yaylası fotoğraf paylaşımları
Cumartesi Şirket toplantım vardı.Boğaziçi köprüsünde GF 1999 BMW ile beraber geçtik.Plaka tanıdık geldi diyordum. Demek forum fotolarındanmış. )"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
5.35i virali1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Cumartesi Şirket toplantım vardı.Boğaziçi köprüsünde GF 1999 BMW ile beraber geçtik.Plaka tanıdık geldi diyordum. Demek forum fotolarındanmış. )Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Masallah bütün araclara 34 GOL 35 fena olmuş urock34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg
Yorum
-
Nedir bu BMW sevdası, anlaşılır gibi değil ! GOL çok hoşmuş, 535i sahibinide tebrik ederim. Efsane bir motor, her türlü iyileştirmeye açık ...https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: Oguz_75Cumartesi Şirket toplantım vardı.Boğaziçi köprüsünde GF 1999 BMW ile beraber geçtik.Plaka tanıdık geldi diyordum. Demek forum fotolarındanmış. )"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: Oguz_75Cumartesi Şirket toplantım vardı.Boğaziçi köprüsünde GF 1999 BMW ile beraber geçtik.Plaka tanıdık geldi diyordum. Demek forum fotolarındanmış. )Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Resimler içinde teşekkürler Oğuzhan ağabey anladın senBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum