Nedir bu BMW sevdası, anlaşılır gibi değil ! GOL çok hoşmuş, 535i sahibinide tebrik ederim. Efsane bir motor, her türlü iyileştirmeye açık ...
abi Allah razı olsun makina su anlık işimizi görüyor. Sıkılmamak açısından yavaş ilerliyorum zira arabadan sıkılırsam sıkıntı büyük. Biliyosun bunun bir üstü m5
Güzel kareler olmuş TopukYaylası buluşmasını pastaya benzetecek olursam, Pasta tabağını Forum, Pastanın kendisini OPEL'ler, yağan kar kreması, mumlarınıda BMW'ler oluştururdu. Biri eksik olsa bu görsellik bu tat olmazdı. clapclap
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Nedir bu BMW sevdası, anlaşılır gibi değil ! GOL çok hoşmuş, 535i sahibinide tebrik ederim. Efsane bir motor, her türlü iyileştirmeye açık ...
abi Allah razı olsun makina su anlık işimizi görüyor. Sıkılmamak açısından yavaş ilerliyorum zira arabadan sıkılırsam sıkıntı büyük. Biliyosun bunun bir üstü m5
550 xdrive da olur
olmaz abi öncelikle aracın benzinli olması ve tek çekiş olması( arkadan kayanı )benım için ciddi bir kriter. 550 i türkiyede hiç görmedim.
Yorum