Ynt: 14 Ocak 2017 Geleneksel Kış buluşmasına gidiyoruz
Fatih Abi hep niyetim var da o günün şartlarını kestiremiyorum ki
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Arkadaşlar
Oda yönü rezervasyonu yapmıyoruz 1 gece kalınacağı için ve gecenin geç saatlerine kadar sohbet edilip eğlenildiği için odalar şansımıza artık genelde şanslı oluyoruz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Arkadaşlar
Oda yönü rezervasyonu yapmıyoruz 1 gece kalınacağı için ve gecenin geç saatlerine kadar sohbet edilip eğlenildiği için odalar şansımıza artık genelde şanslı oluyoruz
Aynen göl veya orman manzarasının hiç bir önemi yok 1 gün kalıyoruz zaten göl görmek isterseniz yürüme mesafesi 1 dk
Abi bu yıl, özellikle bu organizasyon a gelmeyi çok istiyorum, ancak geçtiğimiz hafta bebeğimiz dünyaya geldi. Hazır buradan da duyurmuş olayım . İnsignia team 'in en küçük üyesi EMİR HALİS CEBECİOĞLU.
Velhasıl henüz belli değil abi, İleri tarihi kestiremiyorum. Bakalım hayırlısı...
Orjinal yazı sahibi: ersin_58
Abi bu yıl, özellikle bu organizasyon a gelmeyi çok istiyorum, ancak geçtiğimiz hafta bebeğimiz dünyaya geldi. Hazır buradan da duyurmuş olayım . İnsignia team 'in en küçük üyesi EMİR HALİS CEBECİOĞLU.
Velhasıl henüz belli değil abi, İleri tarihi kestiremiyorum. Bakalım hayırlısı...
Öncelikle tebrik ederim....ALLAH analı babalı büyütsün..Vatana millete tüm evrene hayırlı bir evlat olur inşallah...
Orjinal yazı sahibi: mozarto
Orjinal yazı sahibi: ersin_58
Öncelikle tebrik ederim....ALLAH analı babalı büyütsün..Vatana millete tüm evrene hayırlı bir evlat olur inşallah...
Yorum