Ynt: 20-03-2016 - Pazar - MANİSA/SALİHLİ BULUŞMA FOTOĞRAFLARI
insignia team'e yakışır çok keyifli bir buluşma olmuş valla , tebrikler . Bir son dakika operasyonu yapıp baskına gelecektik ama cumartesi akşamı benim ani bir Ankara seyahati çıktı ,
sabah Ankaraya gidip akşam dönmem gerekiyodu , o yüzden sürpriz yapamadık , inşallah birdahakine , en kısa zamanda tekrarlayın clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
Gelen, gelmek isteyip gelemeyen herkese çok çok teşekkürler. Elinize kolunuza sağlık. Yıllar sonra İzmir bu ateşi tekrar yakaladı. Yaptığımız bu buluşma daha sonraki buluşmaların temeliydi. Ve bu temelin sağlam bir şekilde atıldığına inanıyorum. Yapımda, düzenlemede, organizasyonda emeği geçen Ali abiye kat kat teşekkür ederim. Sayesinde afiyetle yemeğimizi yedik, ardından bol bol oksijen eşliğinde çaylarımızı içtik. Şehrin sıkıntısından, yoğunluğundan sıyrılıp biraz olsun kafa dinleme şeklinde sakin bir buluşma oldu. Hakkım varsa helal olsun, hepiniz hakkınızı helal edin.
Araç kamerasının yaptığı video çekimleri de var. Düzenleyip yarına yükleyeceğim onu da.
Orjinal yazı sahibi: Uğur K
Gelen, gelmek isteyip gelemeyen herkese çok çok teşekkürler. Elinize kolunuza sağlık. Yıllar sonra İzmir bu ateşi tekrar yakaladı. Yaptığımız bu buluşma daha sonraki buluşmaların temeliydi. Ve bu temelin sağlam bir şekilde atıldığına inanıyorum. Yapımda, düzenlemede, organizasyonda emeği geçen Ali abiye kat kat teşekkür ederim. Sayesinde afiyetle yemeğimizi yedik, ardından bol bol oksijen eşliğinde çaylarımızı içtik. Şehrin sıkıntısından, yoğunluğundan sıyrılıp biraz olsun kafa dinleme şeklinde sakin bir buluşma oldu. Hakkım varsa helal olsun, hepiniz hakkınızı helal edin.
Araç kamerasının yaptığı video çekimleri de var. Düzenleyip yarına yükleyeceğim onu da.
Vay vay vay ne kadar güzel olmuş maşallah, neler kaçırmışım öyle :-)) herkesi tebrik ederim, Kışın zar zor bir avuç parmak sayısını geçememiştik toplanırken. Orada olamazsamda boyle görünce cok mutlu oldum, yakında görüşmek üzere inşallah.
Tebrikler clapclap
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Tebrikler arkadaşlar samimi bir etkinlik olmuş herkese selamlar olsun.
Anlaşılan türkiye çapında insignia tutkunları artiyor hep beraber bir gün buluşma dileğiyle.
[Center] 1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85
buluşma süperdi köfteler süperdi, abilerimiz kardeşlerimiz hepsi süperdi, ben daha yeni girdim bakabildim, 2 gündür yollardayım emeği geçen herkesin emeğine sağlık, inşallah gelenekselleşecek bir buluşma yaptık, devamı gelmesi dileğiyle
Yorum