Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20-03-2016 - Pazar - MANİSA/SALİHLİ BULUŞMA FOTOĞRAFLARI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 20-03-2016 - Pazar - MANİSA/SALİHLİ BULUŞMA FOTOĞRAFLARI

Galiba anlayacağım ya.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

insignia team'e yakışır çok keyifli bir buluşma olmuş valla , tebrikler . Bir son dakika operasyonu yapıp baskına gelecektik ama cumartesi akşamı benim ani bir Ankara seyahati çıktı ,

sabah Ankaraya gidip akşam dönmem gerekiyodu , o yüzden sürpriz yapamadık , inşallah birdahakine , en kısa zamanda tekrarlayın clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Gelen, gelmek isteyip gelemeyen herkese çok çok teşekkürler. Elinize kolunuza sağlık. Yıllar sonra İzmir bu ateşi tekrar yakaladı. Yaptığımız bu buluşma daha sonraki buluşmaların temeliydi. Ve bu temelin sağlam bir şekilde atıldığına inanıyorum. Yapımda, düzenlemede, organizasyonda emeği geçen Ali abiye kat kat teşekkür ederim. Sayesinde afiyetle yemeğimizi yedik, ardından bol bol oksijen eşliğinde çaylarımızı içtik. Şehrin sıkıntısından, yoğunluğundan sıyrılıp biraz olsun kafa dinleme şeklinde sakin bir buluşma oldu. Hakkım varsa helal olsun, hepiniz hakkınızı helal edin.

Araç kamerasının yaptığı video çekimleri de var. Düzenleyip yarına yükleyeceğim onu da.

Yorum

Maşallah güzel bir buluşma olmuş Daha sık olur inşallah fotoğraflar süperrrr

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
          - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
          - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
            Gelen, gelmek isteyip gelemeyen herkese çok çok teşekkürler. Elinize kolunuza sağlık. Yıllar sonra İzmir bu ateşi tekrar yakaladı. Yaptığımız bu buluşma daha sonraki buluşmaların temeliydi. Ve bu temelin sağlam bir şekilde atıldığına inanıyorum. Yapımda, düzenlemede, organizasyonda emeği geçen Ali abiye kat kat teşekkür ederim. Sayesinde afiyetle yemeğimizi yedik, ardından bol bol oksijen eşliğinde çaylarımızı içtik. Şehrin sıkıntısından, yoğunluğundan sıyrılıp biraz olsun kafa dinleme şeklinde sakin bir buluşma oldu. Hakkım varsa helal olsun, hepiniz hakkınızı helal edin.

Araç kamerasının yaptığı video çekimleri de var. Düzenleyip yarına yükleyeceğim onu da.
            3D şelaleyi koymayı sakın unutma.
            1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

uzun zamandır böylesine kafa dağıtıp dinlenmemiştim,a dan z ye emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.daha nice buluşmalara inşaiiah....
              2013 opel insignia cosmo 1.6 sidi manuel
              http://i.hizliresim.com/R1Jnda.jpg

*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, lütfen tekrar düzenleyiniz

Yorum

Vay vay vay ne kadar güzel olmuş maşallah, neler kaçırmışım öyle :-)) herkesi tebrik ederim, Kışın zar zor bir avuç parmak sayısını geçememiştik toplanırken. Orada olamazsamda boyle görünce cok mutlu oldum, yakında görüşmek üzere inşallah.

Yorum

Tebrikler clapclap

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Tebrikler arkadaşlar samimi bir etkinlik olmuş herkese selamlar olsun.
                    Anlaşılan türkiye çapında insignia tutkunları artiyor hep beraber bir gün buluşma dileğiyle.
                    [Center]    
                                           1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Muhteşemsiniz arkadaşlar,tekrarını yaparak buluşmaları rutine çevirmeniz dileğiyle .. clapclap clapclap clapclap
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Sağolun arkdaşlar.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

süper buluşma, tebrikler clapclap clapclap clapclap
                          [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

buluşma süperdi köfteler süperdi, abilerimiz kardeşlerimiz hepsi süperdi, ben daha yeni girdim bakabildim, 2 gündür yollardayım emeği geçen herkesin emeğine sağlık, inşallah gelenekselleşecek bir buluşma yaptık, devamı gelmesi dileğiyle

Yorum

Bozdağ ve Gözleme, Hala Tadı Damağımda...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                                Bozdağ ve Gözleme, Hala Tadı Damağımda...
                                Abi, Dağ havası insanı acıktırıyor.
                                1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

İşleniyor...
                                X