Ynt: 20.03.2016 İzmir ve Çevre İlleri İçin Manisa Salihli Buluşması
Ben Salihli'liyim hemen anlatayım
Odun köftemiz meşhurdur. Yağsız, süt kuzu etinden yapılır. Hiç bir baharat vs eklenmeden kıyma haline getirilip odun ateşinde direkt olarak altında ızgara olmadan 3 dk da pişirilir. Lezzeti gayet de güzeldir . Tabi bunun yanında çorbacılarımız meşhurdur. Lakin asıl ünlü olan üzümümüzdür. Her yer bağ bahçe.
Ben Salihli'liyim hemen anlatayım
Odun köftemiz meşhurdur. Yağsız, süt kuzu etinden yapılır. Hiç bir baharat vs eklenmeden kıyma haline getirilip odun ateşinde direkt olarak altında ızgara olmadan 3 dk da pişirilir. Lezzeti gayet de güzeldir . Tabi bunun yanında çorbacılarımız meşhurdur. Lakin asıl ünlü olan üzümümüzdür. Her yer bağ bahçe.
Yorum