Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20.03.2016 İzmir ve Çevre İlleri İçin Manisa Salihli Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 20.03.2016 İzmir ve Çevre İlleri İçin Manisa Salihli Buluşması

whatsap tan yazmıştım buradanda yazayım bende 20 sinde varım,tüm stickerlardan istiyorum clapclap
    2013 opel insignia cosmo 1.6 sidi manuel
    http://i.hizliresim.com/R1Jnda.jpg

*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, lütfen tekrar düzenleyiniz

Yorum

Merhaba arkadaşlar... Biraz geç oldu kusurabakmayın. Talihsiz bir olay yaşadık. Yaşıyoruzda. ( 18 yıllık arkadaşımı kaybettim. )
      Ömer ve Uğur kardeşlerimizin atılımı ile, buluşma / tanışma etkinliğimiz malumunuz benimde ikamet ettiğim Manisa / Salihli ilçesinde yapalım istedik.
      Biraz farklı olsun, biraz da Uşak, Denizli otaraflar ve İzmir ili çevresi açısından orta nokta olmasından ötürü uygun olduğunu düşündüler. Birazda işin çıkış noktasında, Benim bu aralar doğum telaşı ( Son iki hafta içinde kızıma kavuşuyorum ) nedeniyle ilçe dışına çıkamayışımda etken oldu. İlk etapta bu kadar katılım beklemiyorduk.
      3 - 5 kişi takılırız modundayken iş çok güzel bir hal aldı açıkçası.

Salihli'li olarak burada yapılacaklar etkinlikler pek tabi büyük şehirlere oranla daha daha kısıtlı. Kendimce mevcut bir sıralama yaptım. Ve bu buluşmanın öncüleri Ömer ve Uğur ile tartışarak belirli bir karara vardık. Şöyle ki;

20 Mart - Pazar günü,

11:30 - 12:00 arası Salihli Festiva AVM otoparkında buluşabiliriz. Son katılımcı arkadaş / arkadaşlar gelene kadar herkes bekleyecek
      12:00 - 12:30 civarlarında Hemen az ileride olan Paşa odun köfte mekanına doğru topluca hareket edeceğiz. Otoparkı filan her yer müsait.
      ( Aldığım fiyatlar; '' Bir kişi için 25 TL. '' 1 porsyon odun köfte, 1 çorba, Közlenmiş domates, Közlenmiş biberler, Turşu, Ev yoğurdu, Zeytinyağlı salata,
      Acılı ezme, Sıcacık köy ekmeğimiz dahil. Çay, kahve, su ve Tatlılar şirketten. Daha ne olsun!

!!!!!!! DOYMAK GARANTİLİ !!!!!!!!

14:00 dan sonra muhtemelen mekandan ayrılırız. Daha sonrası için zaman ve saat veremiyorum. Devamı şöyle;

Paşa odun köfte, den sonra Yakınında bulunan Laminarya park mekanında çay kahve vs vs türü sohbet muhabbet ve araçlara bakıp kurcalayacağımız zaman olacaktır.
      Bu noktadan sonra her türlü araç ses ilişikisi ve ses çözümleme soru ve dertlerinizi dinlerim Elimden geldiğince fikir verebiliriz birbirimize.

Buradan sonra,
      Dileyen olursa çoğunluğa göre, Salihli bozdağ yolunda 40 oluk denen ve hakikatten 40 tane oluk olan hepsinden içildiğinde şifa verdiğine inanılan bir bölgeye gidebiliriz. Burası dağ yolu olduğundan ötürü oldukça yükseğe çıkacağız. Harika bir havası vardır.
      Genelde, damacana şişelere 40' ından su alınıp evde içilir. VS VS. Burada köylü vatandaşların açtığı oldukça salaş yerler mevcut. Yol kenarı ve akarsu kenarında.
      Gözleme çay kahve gibi aparatif ve sabah kahvaltıları için köy yumurtalı sucuk yenebilir. Tabi biz öğleni geçtiğimiz ötürü Bunları es geçiyoruz. Tabi hala Doymayanlar olursa burası çare yeridir. Ayrıca, her yerinde temel baharat acılar, biberler, domatesler, patatesler, kekik, bal, incir kurusu, kayısı kurusu gibi doğal ürünler mevcut. İsteyen evine erzak alabilir.

Bozdağ dan inerken,
      Kurşunlu kaplıcalarında doğa yürüyüşü vs yapabiliriz. Öyle ahım şahım değil ama gayet dinlendirici bir ortam. Pazar günü biraz kalabalık olur lakin az bir mola vermek için bana göre uygun. Burada çay kahve mekanı malesef sadece 1 tane. Oda çok dolu olmakta. Umarım müsait olur da istersek te oturabiliriz.

Sonrasında,
      Sart harabelerine ( Sart antik kenti ) gidiş olabilir. Roma imparatorluğundan kalan antik bir mekan. Detaylı açıklamasını merak edenler google yardımcı olabilir.

En sonunda,
      Bu nokradan sonra evlerine dönmek isteyenler olabilir. Yada daha evvelinde de dönmek zorunda kalanlarda olabilir... Fakat, Kalmak isteyenler için de salihli bizim ev sosyal tesislerinde akşam yemeği güzel olacağını ve günün yorgunluğunu atılacağını düşündüm. Kalan sahalar bizimdir

Tabiki tüm bunlar hava koşullarının uygun olması üzerine kurgulandı. Bu gün kü gibi yağışlı olursa malesef, çok azını yapabileceğimizi düşünüyorum. Gerekirse ertelenebilir. Ya da Tek kişi dahi gelse hepsini yapmaya hazırız
      Umarım fazla sıkmadan açıklayabilmişimdir. Yemek faslından sonraki lokasyonlarda sıralamayı değiştirebilirizde, bazılarını iptal de edebiliriz.
      Aralarda ihtiyaç dahilinde belli başlı yerlere gitmek gerekebilir. Onları eklemedim. Anlık gelişen durumlardır. Şimdilik bu kada

Salihli festiva outlet buluşma alanı,

Paşa odu köfte, Ve dünkü hüplettiğim tek kişilik menüsü,

Sart harabeleri

Kurşunlu kaplıcaları

Salihli bizim ev sosyal tesisleri

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Evet arkadaşlar planımız yapıldı. Aksilik olmazsa Ali Abinin belirttiği şekilde güzel bir buluşma yapmayı amaçlıyoruz. Gideceğimiz yer ve bastırılacak etiketler için kesin olarak katılacak araç ve kişi sayısını belirleyelim.

Katılacak arkadaşlar kaç kişi katılacaklarını konu altında mesaj olarak belirtebilirler.

Yorum

abi çok güzel bir program olmuş, ellerine sağlık evet değerli ege bölgesi team üyeleri, whatsapp grubunda arada kaçırdıklarımız olabileceği düşüncesiyle buradan isim ve kaç kişi gelineceğini ve hangi şehirlerden gelineceğini alalım, bu şekilde köftecide Ali abi bizim için yer ayırtabilir, bir diğer durum, İzmir grubundan epey bir araba olacak gibi duruyor, ayrıca da güney bölgelerden de etkinliğe katılmak isteyenler sanırım izmirden geçmeleri gerekiyor, benim de nacizane tavsiyem, izmirde bir yerde topluca buluşup, topluca hareket edelim diyorum, toplanma yeri olarak da ankara yolu üzerinde SÜRTAŞ OPEL var, orada buluşabilir oradan devam ederiz, arkadaşımdan go pro kamerasını da isteyip yolda konvoy fotoğrafı çekebiliriz, ya da elinde güzel pro bir fotoğraf makinesi olanlar da getirebilir, sunroof bulunan bir araçtan çekim yapabiliriz, bunu salihlide de yapacağız inşallah evet değerli üyeler, kim kaç kişi ve nerden katılacak buradan belirtirsek sevinirim, ayrıca da konu aktif olur gelmek isteyenler de bu konuyu o güne kadar görürler

ben izmirden tek kişi olarak katılacağım

Yorum

Yok mu arttıran
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Usak 2

Yorum

BULUŞMA DETAYLARI '' 4 '' SAYFADA MEVCUTTUR.

Yorum

Çok güzel planlanmış bir organizasyon teşekkürler ali arkadaşım inş pazar günü ordayım görüşürüz urock

Yorum

Orjinal yazı sahibi: erciaras
                    Çok güzel planlanmış bir organizasyon teşekkürler ali arkadaşım inş pazar günü ordayım görüşürüz urock
                    kaç kişi geliyorsunuz abi?

Yorum

Allah işi karışmazsa BİGADİÇ'li orda olacak.
                      1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

alicim turizm danışmanı olmuşsun, maşallah
                        benim gelme olasılığım hala yüksek
                        1.6 SIDI

Yorum

güncel liste
                          1- 35oft23
                          2- Uğur K
                          3- SERKAN_10
                          4- aSya
                          5- ersinnisre
                          6- jamoka
                          7- Beschäler Insignia
                          8- aliuluer
                          9- erciaras
                          10- myanmaz
                          11- sakirdonmez

Sticker için talepler için http://goo.gl/forms/YTW48C5FZy hazırlamış olduğum formu doldurabilirsiniz (kişi başı 3TL ücretidir)

Yorum

UP

Yorum

Arkadaşlar kesin olmamakla birlikte Uşak'tan bir arkadaşım da ailece katılacak gibi duruyor. Cumaya kesinleşir. Yabancı sayılmaz Opel Meriva kullanıyor. Hafta sonuna doğru kesinleşir.

Yorum

Güzel bir birliktelik olacak
                                Fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X