Cumartesi gecesi saat 00:30'da telefonum çaldı, ne olup bittiğini anlayamadan 01:00'da kendimi Konya'ya doğru yolda buldum haha
Fatih abi ve Mustafa'yla Anadolu yakasına geçip 4:30'a kadar Hüdo'nun evinde biraz uyuduktan sonra Yusuf abi de gelip bizi aldı ve havaalanına geçtik.
Sabah Konya'ya -1 derecede indik
Su yakan kiralık aracımız
Güzel bir mekanda kahvaltımızı yaptık
Ardından geliş sebebimiz olan fuara geçtik.
Konya'ya gelip Mevlana Hazretlerini ziyaret etmemek olmaz
Alışveriş zamanı
Şehrin en tepesine çıktık
Tepe inişinde bir tavacı bulduk
Şehirde her tabelanın açıklaması var
bir de "girişi olmayan yol" vardı da fotoğrafını çekemedim haha
Poligoncu arkadaşlar zor mor diyerek bizi korkuttular ama 15'de 12, 15'de14 ve sadece Mustafa 15'de 15lik atışlar yaptık
ve biraz dinlenmek ve uyumak için sinemadan bilet aldık.
Ancak seçtiğimiz film kadar patlamalı, gürültülü bir film daha izlemedim ben haha
buna rağmen yorgunluktan düştüğümüz durum ortada
Sonraki birkaç fotoğraf hakkında lütfen soru sormayın haha
Sonra gittik biraz çay içtik, hamama gidelim dedik ve hayatımızın en pahalı yarım saatini geçirdik
Hamam çıkışı bir çorbacı bulduk ve Zemzem'den yapılan bir çorba içtik
ve dönüş için tekrar havaalanındayız. Trabzonsporlu futbolcular ve heyeti gönderdikten sonra bizde bindik ve geldik.
Ve canım İstanbul Konya gibi sessiz, sakin, hareketsiz bir şehirden sonra insan bu trafiği özlüyormuş.
Fatih abi ve Mustafa'yla Anadolu yakasına geçip 4:30'a kadar Hüdo'nun evinde biraz uyuduktan sonra Yusuf abi de gelip bizi aldı ve havaalanına geçtik.
Sabah Konya'ya -1 derecede indik
Su yakan kiralık aracımız
Güzel bir mekanda kahvaltımızı yaptık
Ardından geliş sebebimiz olan fuara geçtik.
Konya'ya gelip Mevlana Hazretlerini ziyaret etmemek olmaz
Alışveriş zamanı
Şehrin en tepesine çıktık
Tepe inişinde bir tavacı bulduk
Şehirde her tabelanın açıklaması var
bir de "girişi olmayan yol" vardı da fotoğrafını çekemedim haha
Poligoncu arkadaşlar zor mor diyerek bizi korkuttular ama 15'de 12, 15'de14 ve sadece Mustafa 15'de 15lik atışlar yaptık
ve biraz dinlenmek ve uyumak için sinemadan bilet aldık.
Ancak seçtiğimiz film kadar patlamalı, gürültülü bir film daha izlemedim ben haha
buna rağmen yorgunluktan düştüğümüz durum ortada
Sonraki birkaç fotoğraf hakkında lütfen soru sormayın haha
Sonra gittik biraz çay içtik, hamama gidelim dedik ve hayatımızın en pahalı yarım saatini geçirdik
Hamam çıkışı bir çorbacı bulduk ve Zemzem'den yapılan bir çorba içtik
ve dönüş için tekrar havaalanındayız. Trabzonsporlu futbolcular ve heyeti gönderdikten sonra bizde bindik ve geldik.
Ve canım İstanbul Konya gibi sessiz, sakin, hareketsiz bir şehirden sonra insan bu trafiği özlüyormuş.
Yorum