Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 DÜZCE RAFTİNG ETKİNLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2016 DÜZCE RAFTİNG ETKİNLİĞİ

Emeği geçen herkese teşekkürler clapclap
    Yüzünüzden bu mutluluk hiç eksik olmasın
    Cansın insigniateam oleyy

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Güzel bir gün geçirmenize, eğlenmenize ve sağ salim evlerinize dönmenize sevindik.

Yorum

maşallah, yine çok güzel bir organizasyon, yine çok güzel fotolar, Allah ağzınızın tadını bozmasın

Yorum

Bende de bir iki resim attım

Birde rafting çıkışı video var ama herkes atom karınca gibi olduğundan pek anlayamadık kim kimdir diye. En son düdük çaldığımız bizimkiler ama
          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Merhabalar, etkinlik çok güzel ve keyifliydi emeği geçen herkese teşekkür ederim. Katıldığım ilk etkinlikti ve çok eğlendim. Etkinliğe davet eden Hüdai kardeşime ve Fatih abiyede misafirperverliği için ayrıca teşekkür ediyorum.

Yorum

Anca eve girebildim.. yolda biraz mustafamla karşılaştık :P berbat bir trafik vardı . bu hariç herşey güzeldi.. eğlenceli bir geçirdik. katılım yapanlara organizsayonda emeği geçenlere.. tşlker
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Bravo.

Yorum

Sabah 6:30 dana akşam 21:30 'a kadar süren bu günkü etkinliği biraz anlatayım;

Sabah Mehmet cik tesisine ilk giden olarak arkadaşların teker teker gelmesini izlemek güzeldi donrasında 7:50 gibi yola koyulduk keyifli ara ara gazlamalı ara ara slow sürüşle yine 240 ları bir test ettik sağ sağlim düzce gişelerine ulaştık yaklaşık 40-45 arabalık bir konvoy ile rafting alanına gidildi hızlıca bir kahvaltı ve sonrasında Insignia Team üyeleri için hazırlanmış özel Team havluları dağıtıldı Rafting yapanlar raftin Atv sürenlerede Atv lerin keyfini sonununa kadar keyfini çıkardılar özel fotolar yayınlanacaktır sonrasında yemeklerimiz yendi çaylarımız içildi Eskişehir,Bursa,Uaşak,Zonguldak KArabük,Ankarada ve düzceden gelen dostlarla güzel güzel hoş sohbetler ettik günlerce hava sıcakmı soğukmu derken mükemmel bir havada güzel bir etkinlik oldu sonrasında dağılmalar başladı her zamanki gibi Islama köfte ve Ekmek kadayıfı için gültepe tesinslerinde mola verdik sonrasında tekrar dağıldık bizi bıckın hudo ve arkadaşlarını eve bıraktıktan sonra bende eve sağ sağlim geldim

Katılan bütün katılımcılara gelmek isteyipte çesiştili sebeplerden gelemeyen arkdaşlara ve sponsorlarımızı canı gönülden teşekkür ederim

Bu arada Yusufuma ayrıca teşekkürler Bıçkın hüdo ver arkadaşları için arabasını tahsis etti Allah razı olsun.

İyiki varsınız arkadaşlar

Yaşasın Insignia Team kardeşliği

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bizde sagsalim vardik.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Birdaha ki organizasyon da görüşmek üzere.

Yorum

Bende anca eve gelebildim malum DÜZCE trafigi biraz yogun oluyor ihihi hersey cok güzeldi herkeze katilimlarindan dolayi sahsim adina teşekkür ederim bizim botta bana kurek cektirtmeyen kurekci sponsorlara ayrica teşekkür ederim haha bu arada yaktim beni kamil abi ne güzel islanmamistik son 10 dk hersey biranda degisti haha eyse Allah nasip ederse 2017de 6 .rafting organizasyonuna tekrardan ulusuruz BIZLERRR COOOK BÜYÜK BİR Aileyiz yasasin İNSİGNİA TEAM
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Tebrikler,yine harika bir etkinlik olmuş.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Guzel bir etkinlik olmus emegi gecenlerin eline saglik

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                          - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                          - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Sanırım en son eve varan biz olduk dönüşte İzmit'te bi ziyaret yapmamız gerekiyordu, saat 22:00'da İzmit'ten hareket ettik ve 40dk önce Bahçeşehir'deki evimize gelebildik. Bugün birçok değerli dostla tanıştığımız için çok mutluyuz. Başta Fatih abi olmak üzere bu güzel gün için emeği geçenlere ve sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz.

Yorum

Çok güzel bir buluşmaya imza attik yine

Sponsorlarımıza,katılanlara ve beni getirip götüren izzet abime teşekkür ederim.

Akşam 19:30 gibi eve sağ salim ulaştım.
                              Yeni bir etkinlikte tekrardan görüşmek üzere obaa clapclap
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Yine çok güzel bir buluşmayı geride bıraktık. Başta Emre Abi ve Fatih abi olmak üzere emeği geçen, gelip de neşemizi paylaşan bütün dostlara teşekkür ederim.

İyi ki varsınız clapclap clapclap
                                34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                                X