Bir aksilik olmazsa 4 raftingçi 3 kahvaltıcı bizim hesaba ilave. Toplam 7 kişi kahvaltı 4 kişi rafting. Yalnız raftinge +/- 1 olabilir.
Pazartesi hesaba geçeyim.
Ben de bugün aldığım bir seminer bilgisinden dolayı katılamayacağım. ertelenecek birşey olsa erteleyeceğim. ama ne yazık ki mümkün değil. arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum...
Fatih abi pazar sabahı saat kaçta nerede buluşacağımızla ilgili bilgi paylaşırsanız sevinirim. Belki bir gün önceden gidip civarda bir bungalovda kalma durumum olabilir. Böyle bir durumda İstanbul dışından gelenlerle (Ankara vb.) buluşma noktasından katılma durumum olabilir. Bunun için de bir plan varmı? Gece gece çok şey sordum kusura bakmayın
Çağrı şimdilik aklımda 1 gün önce gitmek haftasonunu değerlendirmek var, dönüşte illaki konvoya katılırım gidişte de belirli bir noktadan dahil olurum, anlaşılan aracın ciğerleri açacağız
S.a. Beyler ben tek kişi geleceğim bu sebeple aracında 1 kişilik yer olan arkadaş var mı? Yada bana yoldaş olabilecek en az 6 yıl tecrübeli B sınıfı ehliyetli (dönüşte yorgunluktan dolayı aracı kitleyebilirim) araç içinde KESİNLİKLE sigara içmeyen konvoydaki tacizlerden tahrik olup gaza gelmeyen arkadaşları bende alabilirim. Maksadım tek gitmemek...
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum