Ynt: 9 Ocak 2016 Geleneksel Kış Buluşmasına Gidiyoruz
Orjinal yazı sahibi: aliuluer
Sanki yanınızdaymış gibi okuduk.. Ailemde 2 yavrum elim ve annelerim hepsi 40° ateşle yatıyor.. Katılmayı çok isterdik... İnşallah bir gün bizler de bu büyük ve mutlu ailede bir birey olarak katılacağız... obaa clapclap oleyy
Geçmiş olsun Ali bey, Allah acil şifalar versin hepsinede.
Maşallah jantlarımız yakıyor, kıskananlar çatlasın clapclap clapclap oleyy oleyy
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
süper bir hafta sonu geçirdim emeği geçen herkezeee cok teşekkürler buralar sizlerle dahada güzel oluyor bizler coookkk büyük bir aileyiz clapclap clapclap clapclap yalnız su kamera kayıtlarına bir bakda fatih abi benim hediye çekimle anahtarlığım yok kim almış blink blink blink blink rafting organizasyonları nada şimdiden başlıyorum
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Gülerek geçirdiğim bir hafta sonu oldu yardımlaşmanın beraber eğlenmemnin tadı doyasıya çıkardım bu organizasyonu gerçekleşmesinde baş rol oynayan Fatih abim başta olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ederim insigniateam'in ne kadar güzel ve büyük bir aile olduğunu tekrar gösterdiniz
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
Orjinal yazı sahibi: aliuluer
Sanki yanınızdaymış gibi okuduk.. Ailemde 2 yavrum elim ve annelerim hepsi 40° ateşle yatıyor.. Katılmayı çok isterdik... İnşallah bir gün bizler de bu büyük ve mutlu ailede bir birey olarak katılacağız... obaa clapclap oleyy
Geçmiş olsun Ali bey, Allah acil şifalar versin hepsinede.
Maşallah jantlarımız yakıyor, kıskananlar çatlasın clapclap clapclap oleyy oleyy
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler..
Ayrıca kıskananlar çatlamasın nazar olur sonra... oleyy
Her ne kadar uzaklık ve izin nedeniyle katılamasakta gerçekten helal olsun, çok güzel vakit geçirmişsiniz.
"Gıpta etmek" cümlesinin karşılığı bu olsa gerek.
Bu arada bu konu başlığı nerden şikayet ediliyor? yourock
Yorum