Birini başlatması lazim. Egeli Arkadaşlara davetiyemdir, Perşembe günü 19:30 IZMIR - Çanakkale çevre yolunda yeni Girne çıkışında herkesi bekleyeceğim. Gelmek isteyen arkadaşlar buradan yazsın y ada özelden yazsın bari bir süpriz falan yapalım. Rezil olduk yav :-)) ben o gun o saatte hazır bulunacağım.
Birini başlatması lazim. Egeli Arkadaşlara davetiyemdir, Perşembe günü 19:30 IZMIR - Çanakkale çevre yolunda yeni Girne çıkışında herkesi bekleyeceğim. Gelmek isteyen arkadaşlar buradan yazsın y ada özelden yazsın bari bir süpriz falan yapalım. Rezil olduk yav :-)) ben o gun o saatte hazır bulunacağım.
Tebrikler... İzmir bölümüne buluşmalar bölümüne eklemek lazım.
Bu hafta sınavlarımdan dolayı katılamıyorum. Aralık 5-6 gelme planım var İzmir'e. Uygun arkadaşlar olursa yıllar sonra yenileyebiliriz toplantımızı.
Yaz aylarında Aydın'dayım, kışın malum üniversite Denizli'deyim. Aydın'dan aktif olan bir üyemiz vardı, Kuşadasından Ulaş abi ve yeni kayıt olan bir üyemiz daha var. Ama bu aralar pek aktif görmüyorum onları.
Bu izmirin durumu ne olacak deniz hocam bir izmirli olarak cevabini merak ediyorum
Abi ne diyeyim başlık bile açmıyorlar Ereğli konusundan yürüyorlar hala muhaha
Orjinal yazı sahibi: Davudx
Yorum