Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Spontone Kastomonu-Sinop Gezisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Spontone Kastomonu-Sinop Gezisi

Çok güzel bir gezi olduğu fotolardan belli Allah birliğinizi daim eylesin İnsigniateam ailesi

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Hay maşallah diyelim... clapclap clapclap clapclap obaa obaa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Yollar düzgün mü, ben de hanımı kandırabilirsem önümüzdeki hafta Amasra-İnebolu taraflarına gidelim diyorum.
        Inebolu yoluna girmedik ama karabük kastomonu yolu yol çalışması var sıkıntılı dönüşten ılgazdan geldik dağda yollar biraz bozuk ve yol inşaatı var ama dağdan inince kaymak gibi yolda yolculuğun keyfini öıkartıyorsunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Yollar düzgün mü, ben de hanımı kandırabilirsem önümüzdeki hafta Amasra-İnebolu taraflarına gidelim diyorum.
          Inebolu yoluna girmedik ama karabük kastomonu yolu yol çalışması var sıkıntılı dönüşten ılgazdan geldik dağda yollar biraz bozuk ve yol inşaatı var ama dağdan inince kaymak gibi yolda yolculuğun keyfini öıkartıyorsunuz
          O zaman alanya yolu göründü, teşekkürler bilgi için
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Hangi yol bozuk abi. Karabük Kastamonu arası mı?
            Bizde önümüzdeki hafta Samsun, Tokat yapacağız. Bu resimleri de gösterdik başımıza iş aldık hanım Sinop'a da uğrayalım diyor.
            Bir de Sinop'ta kaldınızsa kalcak yer tavsiyesi varsa alabiliriz.
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Evet karabuk kadtimonu bozuk

Sinopta koyde kaldik merkezde kalmadik

Erfelekteki selaler guzel ya zirveye kadar cikin yada bir iki selaleden sonra parkur disina cikarsiniz rahat kiyafetler giyin kendine guvenirsende suya girersin

Iyi eglenceler deniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çoluk çocuk sıkıntı oluyor yav. Şimdi bizimkilerin sağı solu belli olmaz. Düz yolda yürüyemeyen adamlar var içimizde ihihi Ben en iyisi bir numara yapıp direk Samsun'a gideyim
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                X