Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KAYSERİ BULUŞMAMIZ GERÇEKLEŞTİ :)
Collapse
X
-
Ynt: KAYSERİ BULUŞMAMIZ GERÇEKLEŞTİ
Orjinal yazı sahibi: FacomXTebrikler
Güzel bir buluşma olmuş birde bunu sürekliliğini sağlarsanız süper olur
bizim emektar MDN yi görmek güzel oldu
clapclap clapclap clapclap clapclap
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: FacomXTebrikler
Güzel bir buluşma olmuş birde bunu sürekliliğini sağlarsanız süper olur
bizim emektar MDN yi görmek güzel oldu
clapclap clapclap clapclap clapclap
Yorum
-
Çok güzel bir buluşma olmuş tebrik ediyorum kardeşim clapclap clapclap
Fatih katılamadım kardeşim günler iyiden iyiye azaldı elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum bu aralar.. şu stresi bi sorunsuz atlatayım başka hiçbir şey istemiyorum şu an. Son vuruşlarım bunlar. Sonrası için hayırlısı artık, Allah büyük..
Bu keyfli güzel günlerin devamlılığının olması dileğiyle.. Allah utandırmasın kardeşim.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Tebrikler. clapclap clapclap clapclapBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Çok güzel clapclap bende çok heves etmiştim kısmet olmadı. Nice buluşmalarınız olsun
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattÇok güzel bir buluşma olmuş tebrik ediyorum kardeşim clapclap clapclap
Fatih katılamadım kardeşim günler iyiden iyiye azaldı elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum bu aralar.. şu stresi bi sorunsuz atlatayım başka hiçbir şey istemiyorum şu an. Son vuruşlarım bunlar. Sonrası için hayırlısı artık, Allah büyük..
Bu keyfli güzel günlerin devamlılığının olması dileğiyle.. Allah utandırmasın kardeşim.
Yorum
Yorum