Duyuru

Collapse
No announcement yet.

21 Haziran 2015 İftar Daveti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 21 Haziran 2015 İftar Daveti

Emege gecen herkese cok tesekkurler, Rabbim bereket versin. Yine guzel bir iftar yasattiniz. Allah razi olsun..

Yorum

Resimler süper olmuş clapclap clapclap clapclap clapclap

Mirel Beydeki fotolarıda bekliyoruz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bu kadraja bir ben sığmamışım galiba, benim fotom hiç yok mu lan angry
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Mustafa elinize sağlık clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
              Burada halay başı kim alala

http://i1148.photobucket.com/albums/...psw9jxyysk.jpg

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                Burada halay başı kim alala

http://i1148.photobucket.com/albums/...psw9jxyysk.jpg
                Aynen burada başı Ahmet abi çekiyor
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Mustafa Keleş, Erhan Keten,Yusuf Dadaşoğlu, Kadir Korkmaz ve Fatih Badur İşlerinizde gönlünüz gibi her daim açık olsun çoook güzel bir buluşma oldu. clapclap clapclap clapclap İstanbul harika bir yer şehirden öte bir şeyler var onda... Rabb'im bereket versin. Bu insanlara yine güzel bir iftar yaşattınız. Bütün herkese samimiyeti sıcak kanlılığından dolayı teşekkür ediyorum.
                  Melih abimle keyif dolu bir yolculuk yaptım Çok enerjik hoş sohbetli birisin abi Ankara'dan Emir ve Anıl arkadaşımız da katılmayı çok istediler fakat işleri buna müsaade etmedi bol bol selam gönderdiler...
                  Kesinlikle harika bir akşamdı oleyy

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                    .....

Melih abimle keyif dolu bir yolculuk yaptım Çok enerjik hoş sohbetli birisin abi
                    O senin gönlünün güzelliği Ömercim. Benim içinde çok keyifli bir yolculuk oldu, tekrar teşekkürler.

Yorum

• Ynt: 21 Haziran 2015 İftar Daveti

Elinize sağlık güzel fotolar ) oğuz bizim fotoları da whatsapp tan yollarmısın )

Yorum

emin&eda yanıkoğlu ailesi olarak bu güzel iftar daveti için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.çok keyifli bir gece oldu. aktivitelerin devamını bekliyoruz.
                        INSIGNIA BİR HAYAT TARZI DEĞİLDİR.... HAYATIN TA KENDİSİDİR...

1,6 180HP BEYAZ COSMO .....CYLONE NAVIGASYON,HERTZ COMPONENT,38CM JL AUDIO  SUBWOOFER

55BT985

Yorum

katılamadığım için üzüldüm fotolar çok güzel çıkmış bu davette emeği bulunan herkesten allah razı olsun

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

çok güzel resimler çıkmış çekenin eline poz verenin gözüne sağlık haha haha haha
                            [Center]    
                                                   1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Fotoğrafları toparlayınca facebook sayfamızda paylaşacağız ve sizleri etiketleyebildiğimiz kadar etiketleyeceğiz, paniğe mahal yok, keep calm and paylaşmaya devam
                              InsigniaTEAM

Yorum

Fotograflar süper ortam harika ekip 1 numara insignia team ile nice iftarlara clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap obaa obaa

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                                X