Ilk babalar günü hediyemi almış olmak, beni çok mutlu etti.
Her ne kadar geç kalıp, tekneyi kaçırsam da Mustafa'm Arnavutköy iskelesine yanaştırdığı tekne ile bizi de aldı. Bayağı havalı oldu, bir dahakine ben Sortie'den binerim.
Her zamanki gibi yine İstanbul boğazı üzerinde muhteşem bir iftar yemeği ve organizasyonu oldu. Bu sadece para ile olmaz, içinde emeği ve sevgisi ile buna değer katan başta Mustafa'm olmak üzere, Facomx, Keten'im (Star Alüminyum) Yusuf'um (Efor soğutma) ve tüm dostlara biz de Teşekkür ederiz.
Not. Dönüşte Arnavutköy'de de iniş çok havalı oldu
Ama, araba yerinde yoktu.
Neyse, biraz temiz havadan sonra arabaya kavuştuk.
Tüm İnsigniateam ailesine organizasyon için teşekkür ediyor, hastalığımdan dolayı katılamadığım için özür diliyorum.
Gerçekten çok hasta olmasam mutlaka Katılmak istediğim ve harika geçeceğine emin Olduğum bir buluşmaydı. Allah kabul etsin. Rabbim tekrarlarını nasip eylesin
Her zamanki gibi çok keyfli bir organizasyon oldu. Bütün sponsor olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Kesenize Bereket. Allah niyetlerinizi Kabul etsin.
Çok güzel insanlarla yapılmış, çok güzel bir iftar yemeği organizasyonu oldu. Gecenin sponsorları Mustafa Keleş, Erhan Keten, Fatih Badur, Yusuf Dadaşoğlu ve Kadir Korkmaz' dan Allah razı olsun. Rabbim yaptıkları hayrı kabul ve makbul eylesin. Babalığımın ilk günlerinde almış olduğumuz güzel ve anlamlı hediye içinde ayrıca teşekkür ederiz.
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
İnsigniateam kardeşliğinin tavan yaptığı bir iftar buluşmasını güzel anılarla geride bıraktık.
Bizlere bu buluşmayı organize eden Fatih Badur, Mustafa Keleş, Erhen Keten, Yusuf Dadaşoğlu ve Kadir Korkmaz
kardeşlerime Kocabaş Ailesi olarak çok teşekkür ederim. clapclap clapclap
Babalar günü hediyelerimiz çok anlamlı ve çok güzel olmuş hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.
Rabbim daha nice iftar sofralarında buluşmayı nasıp etsin.
Böyle güzel ve büyük bir ailenin içinde bulunmaktan çok mutluyum.
Allah İnsigniateam kardeşliğimizi uzuuuun yıllar devam ettirsin, iyi ki varsınız.
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
bazı şeyler anlatılmaz yaşanır ya bu organizasyonda böyle bir şey oldu emeği geçen her zaman çok samimi bizleri karşılayan aile dostumuz Fatih başkanıma,
yüzü gibi kalbi de güzel olan Mustafa kardeşime
işi güçü gazcı ve arabasında benim boyum kadar led lambaları olan Erhen kardeşime
hoş sohbetli iyi insan olan Yusuf kardeşime
ve güler yüzlü namı değer parmaksız Kadir ime çok teşekkürler sizler iyi varsınız ikiyi sizleri tanımışım Allah kabul etsin
iyiki anlatılmaz dedim heeee ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah kabul etsin, keseniz her daim dolu olsun inşallah dostlarım. Sizlerin arasında bulunmak benim için çok gurur verici bir duygu. İyi ki varsınız ve hep var olunuz. Babalar günü için hazırlamış olduğunuz hediye içinde çok teşekkür ederim
Ömer Faruk kardeşimle birlikte Ankara'ya dönüş yolumuzda çay molası verelim diye düşündük ve güzel bir sürprizle karşılaştık. Dostlarla birer bardak çay içip yolumuza devam ettik
Öncelikle ramazan ayımızı kutlar hayırlı olmasını diliyorum. Dünkü iftarimizda olan dostluk kardeşlik aile ortamını sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler iyiki varsın insigniateam.
Organizasyon da emeği geçen başta fatih abime mustafaya erhana kadire yusufa emeklerinden ve temiz kalplerinden ötürü teşekkürü borç bilirim hepinizin zamanına kesesine bereket .
oleyy oleyy oleyy
[Center] 1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85
Yorum