Ynt: 14 Haziran 2015 Malatya Buluşması.....
Bu nasıl profesyonel bir organizasyondur ya
Bu nasıl profesyonel bir organizasyondur ya
. Tabi Tunceli'den neredeyse sıfır uykuyla gelip kahvaltıya yetişen çılgın pilot Gökhan, bir teşekkür de sana
Bizleri çok mutlu ettiniz. Özet geçeyim:
Araçlarla şehir merkezine geçtik. Malatya turumuz başladı. Yeni Camii ile başlayan Kernek Meydanı'nda sona eren turumuzun ardından Kanalboyu'nda Meşhur Abdullah Usta'da dondurmalarımızı yedik. Malatya'ya gelip Şire Pazarı'nı görmemek olmazdı. Gün kurusu kayısılar, sucuklar, pekmezler... İstanbul tayfası çılgınlar gibi alışveriş yaptı haha Nefes almakta zorluk çeken grup toparlanarak Sümer Park'a götürüldü. Burada yorgunluktan bitap düşenler sallanan koltukların da verdiği gazla biraz kestirdi haha haha Ardından Malatya Park AVM' ye geçildi.Fatih Abi ve Yusuf Abi'nin falsolu atışları ile şenlenen bir bowling turnuvası yaptık yourock yourock. 19.00 civarı yenen akşam yemeğinin ardından havaalanına doğru hareket ettik ve dostlarımızı sabahki muhteşem inişin mimarı uçağa uğurladık
. Mesaj yazıldığı sırada İstanbul'a sağ salim indikleri haberini almış bulunmaktayım...
süper bir buluşmayı kaçırdığım için çok üzgünüm kör kader yine elimi kolunu bağladı çok istediğim bir günü zamanı yaşayamadım... ama Murat abim ve Mehmet gardaşım çok güzel bir ev sahipliği yapmışlar sağolsunlar iyi ki varlar Allah işlerini güçlerini her zaman rast getirsin obaa
bol bol hasret giderilmiş öyle görünüyor ki istanbula imrenen hayalini kuran hep birlikte olmak isteyen insanlar olarak oleyy

ayağınıza sağlık ta oralardan kalkıp geldiniz Malatya mıza.. Yüreğinize sağlık abi bu buluşma daha bir başlangıç
daha nicelerine sağlıkla hep beraber inşallah obaa

,

,

haha haha haha

Malatya'yı çok begendim.muhabbetiniz çok güzeldi.Allah bu güzel muhabbeti,kahkahaları yüzümüzden eksik etmesin.hakkınızı helal edin abiler. 

Malatya'yı çok begendim.muhabbetiniz çok güzeldi.Allah bu güzel muhabbeti,kahkahaları yüzümüzden eksik etmesin.hakkınızı helal edin abiler. 

Yorum