Duyuru

Collapse
No announcement yet.

14 Haziran 2015 Malatya Buluşması.....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 14 Haziran 2015 Malatya Buluşması.....

Orjinal yazı sahibi: Insignia
    Arabayı satmasaydım ben de kalkar gelirdim valla.
    Insignian yoksa başka aracın vardır o da yoksa kepçelerle gelirsin istedikten sonra gelinir umut

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Insignian yoksa başka aracın vardır o da yoksa kepçelerle gelirsin istedikten sonra gelinir umut
      Aslında greyder var kapının önünde yol aça aça bile gelebilirim.

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Umut ayarlayabilirsen gel kardeşim.. guzel olur tanışmış olurduk..
      Çok isterdim ancak arabayı çarşamba günü teslim alacağım.Otobüs ile gelmeye kalksam ancak merhaba diyip dönmem gerekir.Elazığ-Diyarbakır arası 1.5 saatlik yolu bile 2.5-3 saatte geliyorlar dur kalk ile.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Yarın hava güzel görünüyor biraz sıcak olabilir istanbulda nem var ama Malatya'nın farklı bir sıcağı var bunaltabilir zaman zaman...

Çok keyfli renkli güzel bir buluşma olacak... Orda olmak vardı... Kısmet değilmiş. :/

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          Yarın hava güzel görünüyor biraz sıcak olabilir istanbulda nem var ama Malatya'nın farklı bir sıcağı var bunaltabilir zaman zaman...

Çok keyfli renkli güzel bir buluşma olacak... Orda olmak vardı... Kısmet değilmiş. :/

Hayırlısı olsun kardesim.. Aramizda olsan iyi olurdu ama kısmet.. Sen şu sunumu yap sınavları gecte bundan sonra insallah bulusmalar daha sık olur.. istanbul ekibiyle 1. Bulusmadan sonra gelenekselleştiririz her sene.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Şaka bi yana hem murat hocayla hem de mehmet hocayla ilk karsilastigimiz gun bile yillardir tanisiyirmus gibi hissetmistim. Insan yuzune karsi ovulmez fakat gercekten cok dogal, cok samimi insanlarmiş butun arkadaslarij huzurunda onlara tesekkur etmek istiyorum..
            O senin güzelliğin kardeşim...

Yorum

Rezervasyonlar tamam, ben de Malatya'ya gelmiş bulunuyorum. Bekliyoruz artik...

Yorum

Çağrı ben o uçaktan inersin diye düşünüyordum ama neyse bir dahaki sefere kardeşim hayırlısı

Yorum

Evet arkadaşlar buluşmaya saatler kala yapılacaklar ile ilgili kısa bir özet geçeyim

* 07.30 Havaalanı karşılama

* 08.00 Akçadağ ilçesinde Kayısı bahçesine kısa bir gezinti

* 09.00 Kahvaltı mekanına malatya gündüzbey patika ya geçiş..

http://www.malatyapatika.com/

* 11.00 Malatya merkez gezinti ..

* Kanalboyu caddesinde Çaylar ve kahveler

Dondurmalar ve tatlılar..))

http://kanal-boyu.tr.gg/ADO.htm

* Öğle yemeği için Malatya Yeşilyurt a hareket..))

bittimi bitmedi..

SONRASI SÜPRİZ OLSUN....

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Vay murat hoca gun gelecek sende bir bulusmaya katilabilcek miydin ya?)) hadi gazan mubarek ola simdiden)
                    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                      Vay murat hoca gun gelecek sende bir bulusmaya katilabilcek miydin ya?)) hadi gazan mubarek ola simdiden)
                      Sorma kardeşim etkinlik özürlü biri olarak utandırdınız beni.. dostlar taa İstanbuldan kalkmış geliyor daha ne olsun.. oleyy oleyy

Yorum

Akşam Murat Abi ile gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından programımız aşağı yukarı netleşmiş bulunuyor haha Birazı da sürpriz kalsın ya oleyy oleyy Gönül ister 12 saat değil en azından birkaç gün misafir edelim ama kısmet . Bunu başlangıç kabul ediyoruz...

Yorum

Şimdiden bu şahane buluşmaya katılım sağlayacak herkesin çok keyfli mutlu huzurlu bir zaman geçirmesi dileğiyle.. Aranızda olamamak büyük şanssızlık çok üzücü ama Mehmet gardaşımın da dediği gibi bu daha başlangıç devamını temenni ediyoruz oleyy kazasız belasız bol keyfle muhabbetle güzel bi gün geçirin inşallah obaa oleyy

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ekip hazir gittim bizzat demin kontrol ettim hadi hayirli bulusmalar
                            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Murat abi Kernek'e de götürün. Güzel akıyordu su şakır şakır
                              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Kadir benim bu dandik audi insignia lafini duyunca yapmayacagi hizlari yapiyor sabah yine elimin altindan kaymis gitmis sence nedendir bu?
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X