Insignian yoksa başka aracın vardır o da yoksa kepçelerle gelirsin istedikten sonra gelinir umut
Aslında greyder var kapının önünde yol aça aça bile gelebilirim.
Orjinal yazı sahibi: insgna44
Orjinal yazı sahibi: Insignia
Arabayı satmasaydım ben de kalkar gelirdim valla.
Umut ayarlayabilirsen gel kardeşim.. guzel olur tanışmış olurduk..
Çok isterdim ancak arabayı çarşamba günü teslim alacağım.Otobüs ile gelmeye kalksam ancak merhaba diyip dönmem gerekir.Elazığ-Diyarbakır arası 1.5 saatlik yolu bile 2.5-3 saatte geliyorlar dur kalk ile.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Yarın hava güzel görünüyor biraz sıcak olabilir istanbulda nem var ama Malatya'nın farklı bir sıcağı var bunaltabilir zaman zaman...
Çok keyfli renkli güzel bir buluşma olacak... Orda olmak vardı... Kısmet değilmiş. :/
Hayırlısı olsun kardesim.. Aramizda olsan iyi olurdu ama kısmet.. Sen şu sunumu yap sınavları gecte bundan sonra insallah bulusmalar daha sık olur.. istanbul ekibiyle 1. Bulusmadan sonra gelenekselleştiririz her sene.
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Şaka bi yana hem murat hocayla hem de mehmet hocayla ilk karsilastigimiz gun bile yillardir tanisiyirmus gibi hissetmistim. Insan yuzune karsi ovulmez fakat gercekten cok dogal, cok samimi insanlarmiş butun arkadaslarij huzurunda onlara tesekkur etmek istiyorum..
Akşam Murat Abi ile gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından programımız aşağı yukarı netleşmiş bulunuyor haha Birazı da sürpriz kalsın ya oleyy oleyy Gönül ister 12 saat değil en azından birkaç gün misafir edelim ama kısmet . Bunu başlangıç kabul ediyoruz...
Şimdiden bu şahane buluşmaya katılım sağlayacak herkesin çok keyfli mutlu huzurlu bir zaman geçirmesi dileğiyle.. Aranızda olamamak büyük şanssızlık çok üzücü ama Mehmet gardaşımın da dediği gibi bu daha başlangıç devamını temenni ediyoruz oleyy kazasız belasız bol keyfle muhabbetle güzel bi gün geçirin inşallah obaa oleyy
Yorum