Anlamlı bir günde çok harika organizasyon yapmışsınız,fotoğrafları görünce gözlerim doldu..
Katılamadğım icin bir daha üzüldüm.
Eş ve anneler icin hazırlanan sürpriz çok nazik düşünülmüş tebrik ederim..
Yaşasın insigniateam kardeşliği,iyi ki varsınız..
Bu vesile ile kuruluşumuzun 6. Yılını tebrik ediyorum
clapclap clapclap clapclap clapclap
Anlamlı bir günde çok harika organizasyon yapmışsınız,fotoğrafları görünce gözlerim doldu..
Katılamadğım icin bir daha üzüldüm.
Eş ve anneler icin hazırlanan sürpriz çok nazik düşünülmüş tebrik ederim..
Yaşasın insigniateam kardeşliği,iyi ki varsınız..
Bu vesile ile kuruluşumuzun 6. Yılını tebrik ediyorum
clapclap clapclap clapclap clapclap
Aynı duygu ve dileklerle clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Çok güzel bir buluşmayı daha geride bıraktık. Buluşma ve organizasyon da gerçekten başarılıyız clapclap clapclap . Anneler günü için hazırlanmış olan süprizler çok güzeldi Sponsorlarımız Mustafa & Erhan'a teşekkür ediyorum. Bu ortamın oluşmasını sağlayan saygıdeğer büyüğümüz Fatih abime ,Çağrı kardeşime ve Nurettin abime Teşekkür ediyorum. Daha nice buluşmalara inşallah
Çok güzel bir buluşmayı daha geride bıraktık. Buluşma ve organizasyon da gerçekten başarılıyız clapclap clapclap . Anneler günü için hazırlanmış olan süprizler çok güzeldi Sponsorlarımız Mustafa & Erhan'a teşekkür ediyorum. Bu ortamın oluşmasını sağlayan saygıdeğer büyüğümüz Fatih abime ,Çağrı kardeşime ve Nurettin abime Teşekkür ediyorum. Daha nice buluşmalara inşallah
Yorum